B737-200 har kraschat i Islamabad

Diskussion i 'Övriga flygbolag' startad av Johan Pfeifer, 20 April 2012.

 1. Tydligen ett bolag som för 12 år sedan fick flygförbud pga innestående betalningar.....och första gången som det flögs igen gick ett plan i marken...:( Man får ju påstå att det inte kan vara jordens mest välskötta flygbolag.
   
 2. TheNavigator

  TheNavigator Medlem

  Riktigt tragiskt, ett av skälet att jag aldrig flyger inhemska linjer i lite mer suspekta länder.
   
 3. Alf

  Alf Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Beklagligt när det händer. Förutsättningarna var tydligen dåliga ett misskött bolag, gammalt flygplan, åska vid inflygningen och relativt stark vind enligt väderrapporten. Goda förutsättningar för wind shear, vilket ställer krav på skärpta piloter.
  Jag jobbade i ett projekt för pakistans luftfartsmyndighet och vi var tvingade att resa med deras flygbolag PIA därför en korkad försäljare hade gått med på detta för att slippa reskostnader eftersom deras myndighet hade gratis resor med PIA. Det var ett uselt flygbolag att åka med trots att vi så småningom fick åka F klass. Till slut vägrade vi åka med dom och fick istället använda andra anständiga flygbolag. Skulle aldrig valt ett lokalt bolag för inrikesresa i landet. Man måste göra en riskbedömning av de bolag man anlitar, ingen arbetsgivare skall kunna skicka någon på tjänsteresa med livet som insats. Det räcker inte med god champagne, vilket inte var fallet på PIA, det var torrlagt.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×