Atlanta bästa hub igen

Diskussion i 'Flygplatser' startad av Concorde, 12 Juli 2011.

 1. Concorde

  Concorde Founding Member

  Ort:
  The World
  Land:
  Sverige Sverige
 2. Gnopps

  Gnopps Medlem

  Ort:
  HEL
  Land:
  Finland Finland
  För att vara världens största flygplats är jag mycket imponerad av Atlanta. Den här hästlängder framför London och Paris exempelvis. Förvisso har de mestadels inrikesflyg vilker säkert underlättar. Jag flög Miami-Atlanta-Las Vegas för några år sedan och hade 31 minuters bytestid. Första planet blev försenast vilket ledde till att det var bara 20 minuter kvar när vi landade i Atlanta. Trots att jag behövde byta terminal till andra sidan flygplatsen hann jag lätt (springande) med planet. Inte många flygplatser i den storleken som klarar av det.
   
 3. Bryant

  Bryant Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag var på ATL för första gången i november förra året (LGA-ATL-CUN), där LGA flighten kom in sent. Vi hade 20 min på att ta oss en rätt så lång sträcka. Jag trodde aldrig att vi skulle hinna men vi hade tom några minuters marginal :). Hade det funkat på CDG? :)
   
 4. Trots att man varit i USA några gånger har jag aldrig passerat ATL men det beror nog mest på att jag håller mig inom Star Alliance. Närmaste stoppet är nog CLT.
   
 5. Sakoz

  Sakoz Medlem

  Ort:
  GVX
  Land:
  Sverige Sverige
  Hur i hela friden är detta möjligt? Jag har åkt via ATL två gånger och bägge gånger har jag missat anslutningen för att immigrationen har var så långsamma, för att inte tala om hur otrevliga de är. Nej usch och fy för Atlanta, tummen ner!
   
 6. Gnopps

  Gnopps Medlem

  Ort:
  HEL
  Land:
  Finland Finland
  Jo, immigrationen kan vara långsam speciellt om man kommer samtidigt som andra internationella ankomster. Har faktiskt haft en av mina roligaste stunder i en passkontroll där: när jag berättade för kontrollanten och dennes tillkallade chef varför jag reste 18 flyg på 9 dagar runt i USA. De vek sig av skratt när jag på engelska försökte förklara att vi i Sverige säger att "smaken är som baken - delad". Översättningen gick inget vidare men igenom kom jag med ett leende på läpparna :)
   
  4 personer gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×