App som tidsfördriv i luften

Diskussion i 'Övrigt' startad av Malu, 11 Augusti 2014.

 1. Malu

  Malu Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Varenda långresa när jag tröttnat på musik och film så brukar det sluta med att jag landar i något spel i mobilen för att fördriva tiden. Jag har tre tråkiga appar som jag alternerar mellan; ett slags pussel, ett kortspel av typ patiens samt Tetris(!). EXTREMT tråkigt urval alltså, men väl uppe i luften är det ju liksom försent att ladda ner något nytt.

  Så - har ni förslag på något nytt att ladda ner och vad fördriver ni tiden med själva? Spelet lär ju inte kräva Internetkoppling och jag är mer för pussel-pyssel än action. Enkla regler och lagom klurighet är ett plus, men det får inte kräva alltför mycket engagemang...
   
  GOTATH gillar detta.
 2. johhenrik

  johhenrik Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Who Stole Me kör jag en del nu.

  Disclaimer: En kompis som skrivit det, så jag kanske är partisk även om jag tycker det är kul o klurigt. :)
   
 3. doc

  doc Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  agehall och Aurora gillar detta.
 4. David

  David Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Bra tråd! Skulle också behöva lite idéer. Just nu har jag några Candy Crush/Farm Heroes-spel, sifferpusslet Strimko och några actionsspel som jag fort tröttnat på. Sedan finns ju alltid Pages för skrivande av reserapporter. :)
   
 5. flybob

  flybob Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Jag lyssnar på podcasts. Finns ju program om allt och samtliga SR-program finns att ladda ner dessutom. Alltid kul att lyssna på rabiata människor som ringer till "Ring P1" och lära sig något nytt i Vetenskapen Värld eller "Stuff you should know".
   
  fcx, Pho och Agö gillar detta.
 6. SAS404

  SAS404 Medlem

  2048 jag blir tokig!!!!!!!
   
  ante_77, agehall och Unis gillar detta.
 7. d99mlu

  d99mlu Medlem

  Jag är svag för spel av typen Tower Defense, dvs. spel där du strategiskt placerar ut torn med olika typer av vapen i syfte att nedkämpa inkommande fiender. Genren innehåller allt från "realistiska" miljöer till fantasy och sci-fi. Ofta väldigt beroendeframkallande. Vanligt med avarter där du måste investera riktiga pengar för att ha en chans, men det finns också några klassiska godbitar som eventuellt kostar någon tia att köpa in.

  Mina favoriter (som jag har behållt länge och spelar om då och då) är DefendR Pro, Kingdom Rush, Myth Defense, Defense Zone HD och TnT.

  Annars gillar jag även sifferpussel. Den bästa sudoku-appen jag har hittat är Enjoy Sudoku. Har en bra teoridel där man faktiskt kan utvecklas, och det finns riktigt svåra brickor. Ett annat sifferpussel som är väldigt roligt, om än inte med samma svårighetsgrad som sudoku, är Str8ts. Samma typ av spelplan, men målet är att bilda sammanhängande stegar (utan inbördes ordning) utan att upprepa samma siffra i samma rad eller kolumn.

  Men ja, mycket podcasts blir det också. Har nog hunnit med samtliga Värvet.
   
 8. emailsson

  emailsson Medlem

  - Monument Valley (puzzel-/labyrintspel som bygger på Eschers tavlor)
   
 9. Agö

  Agö Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag spelade Championship Manager (CM2011) på min padda tills appen hängde sig när jag tagit Bath City FC till Champions League. Det var en svart dag och hände givetvis på SK1428 en alldeles för sen kväll.

  Nu spelar jag oftast Trivial Pursuit, också kul om man reser med sällskap.
   
  Christian R gillar detta.
 10. emailsson

  emailsson Medlem

  Plague Inc.

  "The player creates and evolves a pathogen in an effort to destroy the world with a deadly plague. The game uses an epidemic model with a complex and realistic set of variables to simulate the spread and severity of the plague."
   
  chazzie gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×