Air India - en positiv ny bekantskap

Diskussion i 'Nyhetskommentarer' startad av Ystad, 29 Augusti 2016.

 1. Ystad

  Ystad Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Frånsett strulet vid incheckningen så var det en problemfri resa. Jag hade hört och läst lite negativt om Air India men det var inget jag upplevde - tvärtom, jag åker gärna med Air India igen.
   

  Se hela inlägget

  pep gillar detta.
 2. Hansi

  Hansi Medlem

  Ort:
  Katrineholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Åkte 4 delsträckor med Air India o deras B787-8 denna vecka (W36 dvs 2/9 och 7/9) ARN - New Delhi - Kolkata tor i Business. Håller med om att maten var OK och jag hade beställt diabetiker mat. Fick samma kycklingrätt fyra gånger. Min grannes stol gick sönder på sträckan Delhi - ARN trotts att 3 manliga flygvärdinnor kämpade med den kunde han inte ligga helt flat. Detta var min första kontakt med B787 och vad jag inte väntat mig var att ljudnivån var så hemskt hög. Motorerna hördes mycket hela resan och aircon susade på full styrka i ca 80-85 db. Har flugit Finnair och Thai och dras A350 6 gånger. Det bara susade svagt i kabinen. Så jag förstår inte varför Boeings plan kallas Dreamliner och låter som B727 inne i kabinen.
   
 3. ymmot123

  ymmot123 Medlem

  Jag har rest med dreamliner med norwegian. och tycker den är väldigt tyst. Airon har väl piloterna kontroll över . Men de verkar ha glömt bort detta på airindia.
   
 4. Swissbob

  Swissbob Medlem

  Bara för att man är med i samma allians så betyder inte det att man har samma handlingbolag på flygplatserna. Det är som på Arlanda då Sas inte kan göra något åt Tap, Singapore Airlines eller Turkish (dom jag kommer på) eftersom dessa har aviator och Menzies som handlingsbolag.
   
  jerixon gillar detta.
 5. pep

  pep Medlem

  Air India indenrigs er kanske en helt anden sag....keywords: uregelmæssig, beskidt interior, kaos, ombookning til busser...
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×