Air France och Cyprus Airways utökar samarbete

Diskussion i 'Air France & KLM, Flying Blue' startad av Jacob, 23 Maj 2013.

 1. Jacob

  Jacob Medlem

  Air France och Cyprus Airways har beslutat att utöka sitt samarbete för att ge Air France passagerare bättre förbindelser till Cypern och Grekland.

  Codeshare samarbetet omfattar Cyprus Airways flygningar från Larnaca till Paris samt från Larnaca, Heraklion och Rhodos till Aten där man kan ansluta till Air France egna flygningar. Totalt omfattar samarbetet drygt 20 flygningar per dag. Samtidigt flyttar Cyprus Airways från terminal 1 till terminal 2 på Paris CDG för att göra det enklare att ansluta till Air France linjenät.

  Passagerare som är medlemmar i Flying Blue kommer även kunna tjäna poäng vid resa med Cyprus Airways på de linjer där Air France och Cyprus Airways samarbetar. Motsvarande gäller även för medlemmar i Cyprus Airways bonusprogram Sunmiles på Air France flygningar mellan Aten och Paris.
   
  2 personer gillar detta.
 2. Jacob

  Jacob Medlem

  Air France och Cyprus Airways har beslutat att utöka sitt samarbete för att ge Air France passagerare bättre förbindelser till Cypern och Grekland. Codeshare samarbetet omfattar Cyprus Airways flygningar från Larnaca till Paris samt från Larnaca, Heraklion och Rhodos till Aten där man kan ansluta till Air France egna flygningar. Samtidigt flyttar Cyprus Airways från…
   

  View the full post

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×