7362 inlägg under 9 år

Diskussion i 'Övrigt' startad av 011430121, 23 Juni 2020.

 1. trekker

  trekker Medlem

  Trist att du lämnar även om jag inte är särskilt aktiv längre, hoppas vi ses i GF igen någon gång.
   
  jerixon gillar detta.
 2. Robert flysas

  Robert flysas Medlem

  Ort:
  Åre
  Land:
  Sverige Sverige
  Hej Peter!!
  Jättetråkigt att du lämnar. Alltid varit trevlig att ha kontakt. Jag förstår dig 110% då jag tyvärr känner lika, att det blivit mer o mer macho stil o ”jag vet bäst” samt påhopp. Skapar bara tråkig miljö för oss andra. Hoppas på att ses någon gång på event etc. Ha en trevlig sommar. Många hälsningar Robert
   
 3. Sir Karlsson

  Sir Karlsson Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Hej Peter

  Fint skrivet vi ses framöver, trevlig sommar.

  Christer
   
 4. Flyg-Arn

  Flyg-Arn Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Vad trist. Den korta tid jag varit medlem har du skrivit mycket bra inlägg. Har märkt av besserwisser stilen - som gärna görs så ofta det går och snabbare än nästa besserwisser- allt för ofta. Önskar dig allt gott!!
   
 5. adhoc76

  adhoc76 Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Usch va tråkigt. Väldigt sorgligt att känna sig som sittandes på ett slutande plan vad forumet anbelangar... har själv hängt här i sju år nu. Tiden går fort. Inte haft några planer på att lämna, men känns som att det blir fler och fler som gör det. :(
   
 6. Trist, du kommer att vara saknad. Hoppas vi ses i Barcelona eller någon annanstans i världen.
   
 7. Alf

  Alf Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Detta var en riktigt tråkig nyhet, speciellt nu när det är ganska tråkigt på forumet. Det är mest elände med anledning av coronan, inga nya friska ideér om resande eller reseberättelser. Vi har varit nästan lika länge på forumet jag har min 9 års dag i september. Jag har alltid funderat på ditt nummer i BC namnet, telefonnummer eller Eurobonus nummer. Kan ju inte vara tel nr eftersom du inte bor i min närhet som 011 nr.

  Jag håller med dig om allt du skriver, jag känner själv likadant.

  Vi var tydligen båda på BC resan utan att komma i kontakt med varandra. Resan var en mycket trevlig upplevelse.

  Jag är dock lite förvånad att du känner dej påhoppad, du brukar ju inte skriva på något provocerande sätt utan du framför dina åsikter på ett sakligt och bra sätt. Jag som nu sitter i +70 karantän har påbörjat ett projekt med att dokumentera samtliga flygplansmodeller jag flugit med under mitt liv både i jobbet och privat försedda med flygplansbilder och tillhörande historia. Det blev dock mycket jobb än jag trodde eftersom det blev betydligt mer flygplansmodeller jag åkt med än jag kunde ana. Då jag vet att du är intresserad av flyghistoria skickar jag gärna en artikel till dej om du PM:ar mej din mejladress. Då jag har det mesta bakom mej passar det just nu med sådan sysselsättning.

  Det jag har framför mej är numera att slåss för att SAS skall införa riktig business klass till Kanarieöarna:)
  Just för denna åsikt brukar jag också bli ganska påhoppad och nästan idiotförklarad på forumet, men skam den som ger sej.

  Jag önskar dej lycka till framöver både i arbete och med resten av ditt liv.
   
  martin.agren, stopover, Tockstew och 22 andra gillar detta.
 8. Thornado

  Thornado Medlem

  Jag har ju inte varit med på jättemånga IRL-träffar, men en som jag verkligen minns och där jag träffade dig första gången var den episka julkalenderresan till Aten.

  Som så många andra har skrivit så är det tråkigt om du lämnar forumet, men jag önskar samtidigt att jag känt till det lite tidigare för då hade jag köpt aktier i British Airways då jag räknar med att de kommer att gå upp kraftigt nu i och med att de inte kommer behöva betala ut kompensation för alla förseningar längre. (Ja, jag antar att du kommer fortsätta flyga med dem, men jag tänker att det är lite som med träden som faller i skogen - "om 011... flyger British Airways, men inte postar om det på BC, har det då hänt?"). :p
   
 9. Fredde18

  Fredde18 Medlem

  Ort:
  Norrköping
  Land:
  Sverige Sverige
  Som Alf skrev ovan, så har jag tolkat ditt användarnamn som Norrköpings-relaterat (även om jag ej vet om det stämt) och varit stolt över att så mycket klokskap funnits i min närhet :D
  Lycka till!
   
 10. Fredde18

  Fredde18 Medlem

  Ort:
  Norrköping
  Land:
  Sverige Sverige
  Och angående dålig stämning i forum brukar jag själv rannsaka mig innan jag skriver något, och fundera på om jag sagt på detta sätt om jag suttit med personen ”live”, mellan fyra ögon. Blir svaret nej så får jag tänka till. Det är alldeles för lätt att gömma sig bakom ett ”nickname” och skriva ner saker i affekt som man inte skulle stått för om man haft personen framför sig.
  Återigen, lycka till framöver!
   
  ekf, Lounge Lizard, Johan Gott och 5 andra gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×