50% rabatt på Club Carlson poäng för bonusnatt på utvalda hotell

Diskussion i 'Rezidor Hotels & Club Carlson' startad av Ubbe, 4 Augusti 2012.

 1. Nedan koder att använda vid bokning av Rezidor group hotell.
  Samtliga erbjudanden gäller för bokningar som görs mellan den 15 juli och den 29 september 2012 för giltiga övernattningar från och med den 1 augusti till och med den 30 september:

  1. Just nu kan du boka en övernattning i standardrum för halva antalet Gold Points® som normalt krävs. Kod: 50REDEEM
  Speciella Villkor
  Detta 50 % rabatterbjudande på en bonusövernattning ("Erbjudandet") gäller enbart Club Carlson-medlemmar vid medverkande hotell Radisson Blu, Park Plaza och Park Inn by Radisson i Europa, Mellanöstern och Afrika, för bonusnattsbokningar som görs mellan den 15 juli 2012 och den 29 september 2012, för övernattningar med start den 1 augusti 2012 och som avslutas senast den 30 september 2012. Erbjudandet måste bokas med användning av ditt Club Carlson-medlemsnummer samt kampanjkoden 50REDEEM på nätet via clubcarlson.com eller på hotellkedjans webbplats, eller på telefon via vår medlemsservice på +44 207 949 0378. Erbjudandet halverar det antal Gold Points som normalt krävs för att lösa in standardbonusövernattningar, i enlighet med hotellets tillämpliga inlösningskategori. Erbjudandet gäller enbart bonusövernattningar i standardrum i mån av tillgänglighet. Erbjudandet gäller inte poäng- + kontantbokningar. Det här erbjudandet, och ditt medlemskap i Club Carlson, gäller enligt alla villkor för Club Carlsons program. Om du inte är medlem kan du registrera dig på clubcarlson.com. Erbjudandet gäller inte befintliga bokningar. Vi förbehåller oss rätten att lägga till, ändra eller avbryta det här erbjudandet med eller utan varsel. Erbjudandet gäller inte där det är förbjudet enligt lag. Genom att boka erbjudandet godkänner du dessa villkor.


  2. Fly undan vardagen till ett av våra medverkande Radisson Blu-, Park Inn by Radisson-, eller Park Plaza-hotell och starta dagen med en utsökt frukostbuffet för upp till två personer utan kostnad. Kod: FREEBKFT
  Speciella Villkor
  Detta erbjudande om gratis frukost ("Erbjudandet") gäller enbart Club Carlson medlemmar vid medverkande hotell Radisson Blu, Park Plaza och Park Inn by Radisson i Europa, Mellanöstern och Afrika, för bokningar som görs mellan den 15 juli 2012 och den 29 september 2012, för övernattningar från den 1 augusti 2012 och som avslutas senast den 30 september 2012. Erbjudandet måste bokas med användning av ditt Club Carlson-medlemsnummer samt kampanjkoden FREEBKFT på nätet via clubcarlson.com eller på hotellkedjans webbplats, eller på telefon via vår medlemsservice på +44 207 949 0378. Erbjudandet inkluderar en buffetfrukost för upp till två personer för varje dag under vistelsen. Erbjudandet är giltigt för bokningar som gjorts till Bästa tillgängliga pris, exklusive frukost och i mån av tillgänglighet. Extraavgifter kan förekomma om fler än två övernattar i samma rum. Det här erbjudandet, och ditt medlemskap i Club Carlson, gäller enligt alla villkor för Club Carlsons program. Om du inte är medlem kan du registrera dig på clubcarlson.com. Erbjudandet gäller inte för befintliga bokningar. Vi förbehåller oss rätten att lägga till, ändra eller avbryta det här erbjudandet med eller utan varsel. Erbjudandet gäller inte där det är förbjudet enligt lag. Genom att boka erbjudandet godkänner du dessa villkor.


  3 As a valued Club Carlson Gold Elite member, we are offering you 15% off on your next weekend stay. Why not treat yourself?

  The Weekend Gold Elite Offer is valid at participating Radisson Blu, Park Plaza, and Park Inn by Radisson hotels in Europe, Middle East and Africa for Friday, Saturday and Sunday night stays (Wednesday, Thursday and Friday in the Middle East region) when you book between now and 29 September for stays between between 1 August until 30 September 2012. Kod: WKEGOLD

  Speciellla Villkor

  Detta Gold Elite weekenderbjudande ("Erbjudandet") gäller enbart Club Carlson Gold Elite-medlemmar vid deltagande hotell Radisson Blu, Park Plaza och Park Inn by Radisson i Europa, Mellanöstern och Afrika, för bokningar som görs från och med den 15 juli 2012 och till och med den 29 september 2012, för Giltiga vistelser med start från och med den 1 augusti 2012 och som avslutas senast till och med den 30 september 2012. "Giltiga vistelser" inbegriper fredag, lördag och söndag natt på deltagande hotell i Europa och Afrika. För deltagande hotell i Mellanöstern gäller onsdag, torsdag och fredag natt. Erbjudandet måste bokas tillsammans med ditt Club Carlson-medlemsnummer samt kampanjkoden WKEGOLD på nätet via clubcarlson.com eller på hotellkedjans webbplats, eller på telefon via vår medlemsservice på +44 207 949 0378. Gold Elite-medlemmar som bokar Erbjudandet får 15 % rabatt på rummet om medlemmen bokar ett standardrum till Bästa tillgängliga pris. Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet. Det här erbjudandet, och ditt medlemskap i Club Carlson, gäller enligt alla villkor för Club Carlsons programmet. Erbjudandet gäller inte befintliga bokningar. Vi förbehåller oss rätten att lägga till, ändra eller avbryta det här erbjudandet med eller utan varsel. Erbjudandet gäller inte där det är förbjudet enligt lag. Genom att boka erbjudandet godkänner du dessa villkor.


  Hoppas någon här på siten får nytta av koderna :)
  Ubbe
   
  Last edited: 4 Augusti 2012
  1 person likes this.
 2. flapps

  flapps Medlem

  Ort:
  Oslo
  Land:
  Sverige Sverige
  Tack för tipset Ubbe, Skall jobba en helg i Bergen i September så detta passar mig bra :)

  /flapps
   
  1 person likes this.
 3. Jonas C

  Jonas C Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag tog nytta av 50% koden häromdagen :)
  Får man uppgradering på bonusnatt med Gold Elite?
   
 4. Vet inte om det är bara points men jag har blivit uppgraderad på points and cash som Guld elite.
   
 5. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Det är helt random ime. Det kan mycket väl ske, men jag har slutat förvänta mig uppgraderingar hos CC och kör istället Hilton för hela slanten.
   
 6. Det kom nya erbjudande (eller förlängning) som gäller fram till 2013-MAR-31.

  EMEA 50% off Standard Redemption Stay

  Finstilta:
  Deltagande hotell:
   
 7. och även frukosterbjudande är tillbaka.

  EMEA Free Breakfast Offer

   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×