30% bonus hos Alaska Airlines

Diskussion i 'Övriga flygbolag' startad av henrik l, 9 November 2012.

 1. henrik l

  henrik l Medlem

  Ort:
  KVB
  Land:
  Sverige Sverige
  Fram t o m den 21/12 erbjuder Alaska Airlines 30% på milesköp, upp till 40 000 miles. Det första gången jag ser att dom har en kampanj. Priset för 40 000 + 12 000 miles är 1100$, alltså inte riktigt lika bra som USDM, men i nivå med American Airlines's kampanjer. Möjligheterna att plocka ut resor från Europa är dock något begränsade, men det är ine helt entydigt vilka riktningar som gäller. Men en F med Cathay för 140 000 miles USA-HKG, eller HKG Europa är hyfsad kurs. Emirates är ju också en partner och ganska snart ska dom även presentera vilka möjligheter som finns för poänguttag med EK. Man kan redan idag kreditera sin resa med EK till Milage Plan.
   
 2. rob74

  rob74 Medlem

  Ort:
  Kiruna
  Land:
  Sverige Sverige
  Hoppas de presenterar uttagsnivåerna för award på Emirates INNAN 21/12 då.
  Jag står ju i startgroparna för att köpa en biljett MEL-AKL t/r.
  Om 52k miles räcker för det jag planerar så är det ju guld och sparar mig en slant (om det sedan finns platser också dvs...).
   
  Last edited: 9 November 2012
 3. charlesswe

  charlesswe Medlem

  Ort:
  Linköping
  Land:
  Sverige Sverige
  Rob, värför inte köra med USDM som vanligt? 30k räcker till MEL-AKL... men om man vill optimera (som vanligt) kan du flyga vidare till NOU eller PPT till samma pris...
   
 4. rob74

  rob74 Medlem

  Ort:
  Kiruna
  Land:
  Sverige Sverige
  Jo, det förstås. :) Men jag vill ju vidga mina vyer. Har redan flugit väldans massa NZ under åren och ska ju dessutom göra det igen under denna resa, i biz - SYD-RAR t/r.
   
 5. rob74

  rob74 Medlem

  Ort:
  Kiruna
  Land:
  Sverige Sverige
  Sedan är ju grejen också den att jag ska på ett arbetsrelaterat uppdrag till Nya Zeeland och ännu inte har fått datumen klara...
   
 6. rob74

  rob74 Medlem

  Ort:
  Kiruna
  Land:
  Sverige Sverige
  Fick dessutom förra veckan ett erbjudande från Fa'fa Island Resort utanför Tongatapu om 40% rabatt på övernattning som återkommande gäst. Väldans frestande, men ännu vet jag inte om jag kan realisera det tidsmässigt. Har varit där två gånger och senast stannade jag 4 nätter. Finns endast 13 traditionella fales = bungalows på ön, så det blir en väldigt lugn och skön vistelse. Tyskar som driver stället. Väldans trevligt och lugnt och skönt... Det roliga är att när jag var där 2008 så är de första jag springer på är två svenskar från Småland. Strax därefter belägrades vi av Norge... :rolleyes:
   
 7. rob74

  rob74 Medlem

  Ort:
  Kiruna
  Land:
  Sverige Sverige
  NZ har ju slopat C-klass på A320-planen sedan en tid tillbaka. Och en del av flygningarna till Tonga (TBU) beflygs ju av dessa skapelser. De kör dock fortfarande B767-300, men det verkar bara vara ca en dag i veckan med vändande flyg.
  Senast jag var där flög jag 767 TBU-AKL, men därefter A320 AKL-SYD. Då hade de två rader med konfigurationen 2-2 i C. Vi var två passagerare i C, jag och en några år äldre kvinna och hade hamnat bredvid varandra på första raden. Endast en bokstav skiljde våra efternamn åt, så kabinpersonalen missade avvikelsen och trodde att vi var ett par. Lite kul när vi blev tilltalade som Mr and Mrs... :)
   
 8. Kricka

  Kricka Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  En OT
  Rob, har du tänkt på etikettens utformning ifall du tar en Royal Beer på Tonga ?
  Det fanns vid uppstart av Royal Breweries delvis svenska intressen vilket man
  kunde se spåren av i etikettens design.
  Besökte Fa'fa Island 1988 men kommer inte ihåg om det hette Fa'fa Island Resort..
   
 9. rob74

  rob74 Medlem

  Ort:
  Kiruna
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag har en öletikett sparad någonstans. Det har slunkit ner en och annan av de ölen, till det fascila priset av ca 10 kr/styck. :)
  Visst är det IKALE (örnen) vi talar om?
  Har dock missat den svenska kopplingen där.
  Fa'fa Island Resort tror jag inte fanns så tidigt som 1988. Första gången jag var där var 2004 och upptäckte då stället genom en dagsutflykt.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×