Senaste nytt

SAS startar ny direktlinje mellan Stockholm och Århus

BusinessClass

Redaktör
Den 25 oktober startar SAS en ny direktlinje mellan Stockholm Arlanda och Århus på Jylland i Danmark. Linjen kommer trafikeras med två dagliga avgångar i vardera riktning de flesta dagar i veckan. Flygplanstypen blir en ATR med plats för 70 passagerare och flygtiden blir en timme och 30 minuter. SAS flyger under vintern 2015-2015 även…
 

HCas

Medlem
Jag har ingen uppfattning om ifall det finns underlag, men gillar idén! Bytet på Kastrup till dansk inrikes känns lite sisådär (om man inte jagar segment) eftersom det är så korta avstånd. Har testat tåget Århus-Köpenhamn och det var okej, men det går inte om man har bråttom.
 

obs

Medlem
Det er jo ellers ikke fordi at Aarhus Lufthavn er den største lufthavn i Danmark selvom den ligger i nærheden af den 2. største by (der er dog omkring 40 km. fra lufthavnen til Aarhus, og det hjælper ikke ligefrem på trafikmængden). Passagermæssigt ligger den jo langt efter både Aalborg og Billund, og selvfølgelig København. Så der må næsten være et eller andet specielt marked for sådan en rute, siden de vælger at oprette den.

Antal passagerer i 2014:

København: 25.588.000
Billund: 2.825.000
Aalborg: 1.396.000
Aarhus: 422.000

Skal man til Aarhus er det lige så hurtigt med toget, når ellers De Danske Statsbaner kan finde ud af at køre til tiden.
 
Toppen