Senaste nytt

Finnair presenterar nyheter inför sommaren 2013

Jacob

Medlem
Finnair introducerar ett antal förändringar inför sommartidtabellen 2013, ett antal linjer har redan nämnts i forumet. Nya destinationer som tillkommer är Antalya i Turkiet, Tel Avivi i Israel och Palma de Mallorca i Spanien. Turtätheten till Malaga, Barcelona och Madrid kommer också ökas rejält.

Två nya sommarlinjer introduceras också, den 14 juni Xi'an i Kina och den 15 juni Hanoi i Vietnam, båda med tre avgångar per vecka.

Finnairs linjer till Spanien har blivit mycket populära, både bland spanska och asiatiska passagerare som reser mellan Europa och Asien. Under sommaren 2013 kommer Finnair flyga till Malaga och Barcelona 10 gånger per veckan och under perioden 7 juni-22 september kommer Barcelona trafikeras med två dagliga flygningar samtliga dagar per vecka. Linjen till Madrid kommer trafikeras dagligen med 10 avgångar per vecka under perioden 14 juni-30 juli.
 

GE90

Medlem
Trevliga ankomst och avgångstider till Antalya... 02:40 och 03:35 :eek: oh well, vad gör man inte för att få åka till Turkiet på semester med familjen..
 

Jacob

Medlem
Finnair introducerar ett antal förändringar inför sommartidtabellen 2013, ett antal linjer har redan nämnts i forumet. Nya destinationer som tillkommer är Antalya i Turkiet, Tel Aviv i Israel och Palma de Mallorca i Spanien. Turtätheten till Malaga, Barcelona och Madrid kommer också ökas rejält. Två nya sommarlinjer introduceras också, den 14 juni Xi'an i Kina…
 
Toppen