Senaste nytt

Kullaflyg uppgraderar till större flygplan på linjen Bromma-Halmstad

Jacob

Medlem
Kullaflygs linje från Halmstad till Stockholm Bromma invigdes i maj 2012 och har enligt flygbolaget mottagits betydligt bättre än man väntat sig. Därför uppgraderar Kullaflyg den 28 oktober i samband med vintertidtabellen flygplanstypen från nuvarande Saab 2000 till en ATR72-500. Det innebär att antalet stolar per flygning ökar från 50 till 72.

Tidtabellen blir oförändrad med mellan tre och fyra avgångar på vardagar samt två avgångar på söndagar.

– Satsningen vi gjorde för ett år sedan låg väl i tiden, och gensvaret från regionen har varit över förväntan vilket gjort att det ofta varit fullbokat på peakavgångarna. Med det nya planet får fler möjlighet att resa med oss direkt till Bromma, eller vidare ut i Sverigeflygs eller Malmö Aviations linjenät, säger Christer Paulsson, VD för Sverigeflyg.
 

Jacob

Medlem
Kullaflygs linje från Halmstad till Stockholm Bromma invigdes i maj 2012 och har enligt flygbolaget mottagits betydligt bättre än man väntat sig. Därför uppgraderar Kullaflyg den 28 oktober i samband med vintertidtabellen flygplanstypen från nuvarande Saab 2000 till en ATR72-500. Det innebär att antalet stolar per flygning ökar från 50 till 72. Tidtabellen blir oförändrad…
 
Toppen