Senaste nytt

Austrian Airlines Senator Lounge, Wien Schwechat (Schengen)

Jacob

Medlem
Ett lyft för guldkortsresenärer i Wien. Loungen är både större och snyggare än tidigare lounger och Do & Cos utmärkta mat slår sällan fel. Dock är det en lounge som ändå inte riktigt imponerar. Med undantag för bufféområdet känns loungen kal och opersonlig.
 

gusten

Medlem
Är detta Senator Loungen eller Star Gold? Jag var i den senare i Söndags och den ser ut som på bilderna. Den är kanske ett lyft från tidigare utbud, men imponerade tyvärr inte. Slamrigt och stökigt och inte vidare bra service när det gällde att plocka undan disk etc. Buffén såg ganska härjad ut.. Loungen skulle må bra av lite mattor för att dämpa ljudet och höja "mysfaktorn" något.
 

Jacob

Medlem
Det är Senatorloungen som används för passagerare med Star Alliance guldkort. Loungen till vänster om receptionsdisken.
 

zlatan_1

Ny medlem
Har varit här en hel del senaste tiden och senast imorse. Själv tycker jag loungen är ganska opersonlig på något sätt. Dock ska de ha duktigt med cred för oerhört goda äggröra som serveras på morgonen. Slår de flesta hotell! :)
 

AABack2ARN

Medlem
Har inte varit i VIE på länge men fick testa den i helgen. Ordentligt lyft jämfört med tidigare och bra utsikt över F-gaterna och runway. Ok matutbud med en potatissoppa som var riktigt god. Kan hålla med om att den kändes lite opersonlig, men det var lite folk och personalen höll rent och snyggt.
 
Toppen