Öl på inrikes plus?

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av crown, 27 Juni 2015.

 1. crown

  crown Medlem

  Hej,

  Svårt att hålla koll på alla regler och undantag så jag undrar kort och gott, bokar jag SAS PLUS mellan Göteborg - Stockholm, kan jag då få en mikkeller serverad?

  Eller serveras ingen alkohol på inrikes? Eller måste man köpa fast man sitter i Plus?
   
 2. dino_81

  dino_81 Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Du blir serverad en öl utan kostnad i SAS Plus inrikes. Även vin ingå. Vad jag vet så serveras inte Mikkeller inrikes tyvärr. Senast jag flög fanns endast Falcon lastad ombord. Även Carlsberg har funnits i sortimentet.
   
 3. crown

  crown Medlem

  Okej, tråkigt att Mikkeller inte fanns. Var ju sugen på att testa den i så fall, men tack för svar @dino_81 då vet jag vad som gäller.
   
 4. Jonas H

  Jonas H Medlem

  De gånger jag försökt få Mikkeler inrikes eller intra-Norden har man skyllt på att det varit leveransproblem, tro det den som vill. Sen när det väl fanns så var det veteöl, och den skummade ju i princip hela flygningen...
   
 5. simon_says91

  simon_says91 Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  8 mars var senast jag åkte inrikes och då hann jag med 2 öl Göteborg - Stockholm i Plus och de var inga problem, men dom har väl satt 1 max nu på inrikes? Eller var de bara en riktlinje, oklart ;)
   
 6. NotRyan

  NotRyan Medlem

  Det har ingenting att göra med de senaste svamlerierna som SAS höll på med. Det här har att göra med att man inte får ge bort alkohol i Sverige (inrikes) SAS har dock fått gehör för tolkningen att en enhet kan sägas ingå i Plus....
   
  ARNBER gillar detta.
 7. ARNBER

  ARNBER Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Tack @NotRyan för förtydligande. OBS att inte allting vad är jobbigt med SAS plus är SAS fel. Där har funnits mycket oklarheter kring konceptet och ibland tror jag att BC har bidragit mer till att det här blivit värre än att det här blivit mindre ... no offence
   
 8. FF#1

  FF#1 Medlem

  Ort:
  Luleå
  Land:
  Sverige Sverige
  Tyvärr verkar de inte ha Mikkeler så ofta på inrikes trots att de avser ha det enligt vad ombordpersonalen. Får hoppas att de har den lastad framöver även på inrikes.
   
 9. El0

  El0 Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Flygvärdinnan jag pratade med i fredags (arn-ume) sade att de inte "fått in mikeller inrikes... än" :) så förhoppningsvis kommer den väl snart :)
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×