Senaste nytt

Äntligen SJ Prio svart!

twiggs

Medlem
Med tanke på att man nyligen har sänkt priset på 1klass biljetterna i Mälardalen (numera kostar det bara 50kr extra för 1klass på Sthlm-Västerås) så kommer man in på loungen utan några större krångel i alla fall.

Men då har ju resenären betalt för sig åtminstone. Skulle det senare bli en anstormning av resenärer från regionaltåg kanske man SJ väljer att sätta upp riktlinjer att enbart månadskort, årskort, svarta kort, 1 klass på snabbtåg och IC är välkomna – dvs allt förutom regionaltåg. Det brukar ofta finnas något som kallas frihet under ansvar. Sköt det snyggt eller så dras det in.

I just detta fall med återbetalningsbara (poäng)biljetter så är väl inte heller SJ dummare än att man märker att något står lite konstigt till när någon ideligen bokar biljetter för att senare återköpa dessa. Tänk om det varje dag skulle komma 10-20 personer till First Class Terminal i FRA och strax innan boarding avboka sin biljett. Detta funkar absolut enligt bokningsregler för full flex F, men till slut hade även LH tröttnat och börjat införa reglemente kring detta.
 

nilsson

Medlem
Göteborgsloungen har väl stängt?

Jag tycker att det oftast är så liten prisskillnad att man lika gärna kan köpa 1:a klass. Å andra sidan sitter jag hellre på Max med en burgare och gratis Internet.
 
Toppen