FoxBumblebee
Medlem
Krav idag från Stockholm, suck!
Krav idag från Stockholm, suck!
Maten ser riktigt vidrig ut. Kul att det smakade bättre än det såg ut.Kul med alla gissningar om vem det är. Ni som vet får gärna hålla det för er själva .
Förrätt och varmrätt är uppätna nu. Valde lax och kött. Laxen var tyvärr lite för kall så det blev två hårda bitar, men det smakade bra. Köttet var well, men jäklar vad gott det vad med rabarber till så det funkade bra ihop. Jag är ju rätt petig i mat men detta gick ner på nolltid.
Visa bifogad bild 129753
Visa bifogad bild 129754
Inte klokt. Bara att bojkotta rakt av. Blöjan ska av nu.Krav idag från Stockholm, suck!
Den enda som sprang från bakre delen var någon pressansvarig från sas, samt några inbjudna gäster som skulle göra intervjuer. Noterade inte en enda "vanlig" passagerare som var framme i Business kabinen.Mycket bra rapport. En fråga jag och @bnr diskuterade: är det mycket stök från de sämre kabinklasserna?
När vi flög behövde vi en när vi gick på, där sa de sedan att den inte behövs ombord, först när man går av i Toronto behövs den. Sitter skyltar överallt på flygplatsen om att munskydd gäller i terminalen och 99,99% följde det. På tåget in till union Station stod det att den skulle vara på men efterföljandet var lite blandat. Framme i stan så är det rätt många som bär munskydd på stan, men inget krav vad jag märkt.Krav idag från Stockholm, suck!
Njae, vidrigt skulle jag inte säga men det är ju inte den snyggaste presentationen direkt. Blir ju ofta så i dessa mindre skålar som sas serverar maten i.Maten ser riktigt vidrig ut. Kul att det smakade bättre än det såg ut.
Menade det gråa köttet, de punkterade, gråa ärtorna, de sönderkokta bönorna i en vattnig sörja. Är det närmast dig morötter eller innanmätet på en bifftomat? Men ja, jag håller med dig, även porslinet ser taskigt ut.Njae, vidrigt skulle jag inte säga men det är ju inte den snyggaste presentationen direkt. Blir ju ofta så i dessa mindre skålar som sas serverar maten i.
Det är rabarber, var någon rabarbersås som var riktigt god. Problemet är ju med för lite sås blir det torrt, och sas har ju ett koncept där man kör in hela skålen på värmning och inte som vissa andra bolag som har små skålar man lägger upp maten från på en större tallrik.Menade det gråa köttet, de punkterade, gråa ärtorna, de sönderkokta bönorna i en vattnig sörja. Är det närmast dig morötter eller innanmätet på en bifftomat? Men ja, jag håller med dig, även porslinet ser taskigt ut.
Det är inte unikt för SAS såklart, men riktigt trist.