Senaste nytt

Konstiga välkomstgåvor på hotell?

Mikeswe

Medlem
Vi blev “uppgraderade” till ett större rum på Hotel Del Mar i Santa Marta p.g.a. ofrivillig wake-up-call 05.00 då man började renovera rummet ovanför oss.

Uppgraderingen var väl egentligen en björntjänst (som händer här en del).

Stort rum med fin utsikt men smutsiga golv, problem med dörren, dessutom enbart en AC till ett ganska stort ovalt rum, så otroligt varmt så fick flytta sängen som första aktivitet.

Med alla diverse skavanker, så är det ju inte konstigt när man öppnar kylen att tro att det anonyma varmkorvspaketet ifrån en än mer anonym restaurang (Pluto) som står där är kvarlämnat ifrån tidigare gäst och åkte direkt i soporna.

Idag på frukosten så kommer servicekoordinatorn fram och frågar om vi gillade välkomstgåvan?

Lite förvånade tittade vi på varandra, sedan tillbaka på henne, varpå hon meddelar:

- Ehhh, jo det är så att vi provar ett nytt koncept i våra uppgraderade rum och ger en välkomstgåva i form av en varmkorv.

Vad skall man säga, en varmkorv i kylen att dela på som välkomstgåva ? Tanken med att “ge något” är givetvis fin, men eventuellt hade man ju kunnat lämna ett kort :)

Vi tackade dock så mycket för korven.

Någon annan som har exempel på en lite udda välkomstgåva ?

7DEC716C-1159-41E5-B87B-E330E8F82634.jpeg
052DA9BD-C05F-4075-8BE1-3DD168A2ACE3.jpeg
 

Mikeswe

Medlem
Det är är nog bland det roligaste jag läst på BC, en varmkorv som ligger kylskåpet!
@Mikeswe tack för att delgav oss detta!

Kul att jag kunde förgylla dagen lite ifrån Colombia ;).. Tycker själv det roligaste var att koordinatorn verkligen verkade tro stenhårt på den här varmkorvsidén för sina statuskunder och kunder med svitreservationer .. visste liksom knappt vad jag skulle säga för att inte totalt såra hennes känslor ..
 
Toppen