Jag har den största av respekt för din (säger inte äldre då jag anser erfarenheter och kunskap inte behöver taggas med en ålder; siffra på papper), åsikt och skulle aldrig längre få för mig äta caviar, eller löjrom utan vodkan, sedan i min första semi-live rapport i F du undrade vart vodkan var på caviar bilden!Tack för att du bidrar med att komma igång med reseberättelser. Det lät ju inte särskilt tilldragande med srviceutbudet på mat när man åker business. Jag har inte själv blivit serverad den berömda löjrommen på långlinjerna, men ett minus för att man inte kände till kombinationen med att servera vodka till. Nu är det väl vanligast till den svarta caviaren från stören. På de flyg detta har serverats har jag nog aldrig råkat ut från att någon glömt erbjuda vodka till. Nu kanske det inte är självklart för den yngre generationen med en vodka till en löjromstoast, men jag som senior har genomlidit många affärsmiddagar med vodka till detta och tackar inte nej till det nu heller.
Jag hade själv en resa till SFO fyra dagar innan USA öppnade upp. Fick naturligtvis ställa in denna och lyckades på egen hand hitta nya platser i business under september och själv boka upp dessa. Med tanke på det du nämner om hur det är med hotell och restauranger i USA så verkar det inte fel att vänta ytterligare ett halvår med att åka dit.
tack @Alf för att du delar med dig av kunskap, åsikter och skildringar jag aldrig kommer få uppleva