Senaste nytt

4x statuspoäng på SAS Oktober 2021 - Januari 2022

Hafermann

Medlem
Fungerade fläckfritt med boardingpassen i onsdags. Har inte upplevt något strul med mobila boardingpass hos SAS under Corona, visserligen bara flugit inrikes.
Under Covid har det varit svårt utrikes. Man har önskat manuell incheck för alla passagerare för att kunna kontrollera vaccin, test osv. men låter lovande att det funkade bra nu.
 

RimaZ

Medlem
När jag åkt med vändande plan på så tar jag alltid ut boardingpass i papper då just många inte accepterar/inte fungerar mobil version. Föredrar att ta ut i självincheckningsautomaten, men oftast så tar den endast med ena vägen. Gå då direkt till businessincheckningen och be att få ett boardingpass med båda vägar på. Fungerar kanon.
Hur har reaktionen varit när du åker med vändande flyg; ifrågasätter/undrar inte personalen vad din anledning kan tänkas vara?
 
SAS servicedesk på ARN T5 kan skriva ut boardingkort för hemresans segment åt oss med förmånen att få flyga via ARN varje gång vi skall ut i Europa och bara erhållit boardingkort för utresan på en milage/segment-run över dagen.
Var ligger den numera? Var förbi idag under loungerna, men där var det spånskivor ivägen för ombyggnation. I början av F-piren verkade det finnas en, men den var obemannad.
 

Tobbe.O

Medlem
Perfekt dag för att samla flygningar till Guld status! ;) Fantastiskt flygväder! :)

RNB - ARN - CPH - ARN - RNB ;)

20211122_101108.jpg
 
Toppen