Senaste nytt

Januari - Connection i Chicago på separat biljett

Håller med Senator om “United och LGA och UA5369 som avgår 16:00”.

LGA ligger närmast Manhattan. United går att omboka relativt enkelt. Du vill ha c:a 3 timmar mellan flyg när du kommer till Chicago / USA för att ha hyfsade marginaler. Immigration, ev. incheckat bagage måste hämtas (customs) och lämnas för recheck samt igenom säkerhetskontroll igen. Allt kan gå på en timme men lika väl ta 2-3 timmar. Går inte att förutse.
 

Big Birger

Medlem
Hade 2 timmar för connection i Chicago vid ett tillfälle när knarkhunden i kön till immigrations blev överförtjust i sonens handbagage. Hela familjen (5 pers) blev urplockade ur kön och förda till ett separat rum. Gissa om folk tittade!

Var dock ganska odramatiskt. Visade sig att hunden markerade på all tänkbar narkotika, och skinka. Vi hade haft skinkmackor till frukost på pendeln på väg till Arlanda ca: 12 timmar tidigare. De låg i plastpåsar i handbagaget som hunden gillade. Bra luktsinne!

Vi hann med ca: 2 minuters marginal. Aldrig orolig. :)
 

Tostarp

Medlem
Ja jag vet Men jag gillar faktiskt att köra bil. Dock är det inte så trevligt att köra i Norra Usa vid den tid på året. Samma skit som här med snö o halka. Och att man måste hålla sig nykter på planet.
Men det är ett reellt alternativ om alla andra lösningar är uttömda.
 
Toppen