Senaste nytt

Söka bonusnatt Nordic Choice

Andreas Q

Medlem
Någon som har en bra lösning för att söka när det finns bonusnätter tillgängliga inom choice koncernen om man är flexibel på datum men önskar ett visst hotell? I den vanliga sökfunktionen får man ju prova varje datum individuellt för att se om där finns tillgänglighet. Något som lätt bli väldigt tidsödande....

Har en god hög med poäng och tänkte att det skulle vara kul att boka Copperhill eller Ishotellet i vinter/vår. Men bådadera verkar vara helt nollade för bonusnätter under hela säsongen.

Bonusfråga: Någon som vet när choice släpper rummen för bonusbokningar?
 

Syversen

Medlem
Någon sökfunktion utöver den vanliga känner jag inte till. Dock kan kundtjänst ibland ordna bokning för poäng även om det inte finns någon sådan tillgänglighet på hemsidan. Så det kan löna sig att ringa in.
 

palmen

Moderator
Ringer man in för att kräva den förmånen?

För det är onekligen fördelaktig poäng/pris på Ishotellet i så fall. Standardrummen kostar 5995kr eller 25000 poäng.
Ja du måste ringa in.
Tror att vissa fristående hotell inte är med i denna förmån, tex ishotellet, men testa, kan inte bli mer än nej.
 

Protein48

Medlem
Ringer man in för att kräva den förmånen?

För det är onekligen fördelaktig poäng/pris på Ishotellet i så fall. Standardrummen kostar 5995kr eller 25000 poäng.
Precis som tidigare sagts så får man ringa in och få rummet bokat för bonuspoäng. Man är dock inte garanterad någon uppgradering i och med utnyttjandet av just förmånen "garanterad bonusnatt" men lyckas du boka ett rum för 25k poäng som egentligen kostar 5995kr får det anses vara ett kap oavsett.
 

BND

Medlem
Bokade nyligen helg på ishotellet, en natt betald och en bonus. Har gold.
Bara varma boenden gick att boka som bonusnatt, 25k för standard och 30k för superior. Tog första natten bonus och andra natten kall och betald. Var som nämnt ovan tvungen att ringa in bokningen men det gick smidigt att på en och samma bokning ta en natt bonus och en natt betald.
 
Toppen