Senaste nytt

Dining by AMEX för Platinum

Tonton

Medlem
Testade Pas d'Art ikväll.

Kan nog vara det mest icke prisvärda restaurangbesöket jag har gjort i Stockholm, och då är ändå Amexdelen avdragen. Blir ingen återkomst dit.
Kass personal (På en fråga om de olika ostronalternativen så var svaret i stil med "Jag rekommenderar de billigaste ostronen, eftersom jag ändå inte känner någon skillnad på dem", Dålig mat (Min kom in kall, och min gästs mat var inte tillagad ordentligt), och i allmänhet helt överprisat.

Vill ändock tacka Amex för detta initiativ. Jag gillar sånt, även om restaurangen inte föll mig i smaken, alls.
 
Last edited:

Jonas C

Medlem
Testade Pas d'Art ikväll.

Kan nog vara det mest icke prisvärda restaurangbesöket jag har gjort i Stockholm, och då är ändå Amexdelen avdragen. Blir ingen återkomst dit.
Kass personal (På en fråga om de olika ostronalternativen så var svaret i stil med "Jag rekommenderar de billigaste ostronen, eftersom jag ändå inte känner någon skillnad på dem", Dålig mat (Min kom in kall, och min gästs mat var inte tillagad ordentligt), och i allmänhet helt överprisat.

Vill ändock tacka Amex för detta initiativ. Jag gillar sånt, även om restaurangen inte föll mig i smaken, alls.
Tack för det. Tänkte boka Pas d'Art men nu blir det att tänka om.
 

Henrik_B

Medlem
Testade Pas d'Art ikväll.

Kan nog vara det mest icke prisvärda restaurangbesöket jag har gjort i Stockholm, och då är ändå Amexdelen avdragen. Blir ingen återkomst dit.
Kass personal (På en fråga om de olika ostronalternativen så var svaret i stil med "Jag rekommenderar de billigaste ostronen, eftersom jag ändå inte känner någon skillnad på dem", Dålig mat (Min kom in kall, och min gästs mat var inte tillagad ordentligt), och i allmänhet helt överprisat.

Vill ändock tacka Amex för detta initiativ. Jag gillar sånt, även om restaurangen inte föll mig i smaken, alls.

Du hade antagligen otur, vår kypare var otroligt påläst. Ostronen hade vi en lång konversation kring där det landade i att vi tog ett dussin Gillardeau. Bland de bättre ostron jag ätit faktiskt. Även viner beskrevs ned på druvnivå. Dock var entrecoten aningen för salt, men det var ingen stor sak.
 

Dbodenfo

Medlem
Du hade antagligen otur, vår kypare var otroligt påläst. Ostronen hade vi en lång konversation kring där det landade i att vi tog ett dussin Gillardeau. Bland de bättre ostron jag ätit faktiskt. Även viner beskrevs ned på druvnivå. Dock var entrecoten aningen för salt, men det var ingen stor sak.

Bästa ostronen på marknaden. Snackade med en kypare på en krog i Paris för ett tag sedan och han sa "Gillardeau vinner alltid bästa ostronet i Frankrike. Förutom ett år - det var året de inte tävlade". Mina favoriter av franska ostron.

Testade Pas d'Art ikväll.

Kan nog vara det mest icke prisvärda restaurangbesöket jag har gjort i Stockholm, och då är ändå Amexdelen avdragen. Blir ingen återkomst dit.
Kass personal (På en fråga om de olika ostronalternativen så var svaret i stil med "Jag rekommenderar de billigaste ostronen, eftersom jag ändå inte känner någon skillnad på dem", Dålig mat (Min kom in kall, och min gästs mat var inte tillagad ordentligt), och i allmänhet helt överprisat.

Vill ändock tacka Amex för detta initiativ. Jag gillar sånt, även om restaurangen inte föll mig i smaken, alls.

När det gäller Pas D'art har jag bara varit besviken tyvärr, detta efter flertal besök. Senast var det dock en trevlig Italiensk kypare som var riktigt vass. Hade jobbat på Michelinkrog i London och träffat en Svenska och flyttat till Stockholm. Brasserie Gruppen har ett par bra ställen men just Pas D'Art är nog inte ett av dem. Det är dock väldigt snyggt där inne - För oss kommer det blir nog Riccordi eller Zink för att utnyttja detta erbjudande.
 
Bästa ostronen på marknaden. Snackade med en kypare på en krog i Paris för ett tag sedan och han sa "Gillardeau vinner alltid bästa ostronet i Frankrike. Förutom ett år - det var året de inte tävlade". Mina favoriter av franska ostron.



När det gäller Pas D'art har jag bara varit besviken tyvärr, detta efter flertal besök. Senast var det dock en trevlig Italiensk kypare som var riktigt vass. Hade jobbat på Michelinkrog i London och träffat en Svenska och flyttat till Stockholm. Brasserie Gruppen har ett par bra ställen men just Pas D'Art är nog inte ett av dem. Det är dock väldigt snyggt där inne - För oss kommer det blir nog Riccordi eller Zink för att utnyttja detta erbjudande.
Vilka är dem som är bra?
 
Toppen