Senaste nytt

Ronneby-Visby EBD intensivkvalificering

Mr Basic

Medlem
men det finns en joker med i leken

I en tid då alla andra säljer sina utgående vouchers, då köper man!

Nu kommer vi till delen där jag och min kärlek skiljer oss åt, för medans jag brände alla mina 8000 kr på en EBD segment-run, bokade hon en romantisk resa för oss båda till New York/Miami under julen.

Om man då räknar in mitt svek i beräkningen

Slutligen, precis som förra gången, ett stort tack till alla som hejar på och stöttar här på forumet, det gör att det lättare att intala sig själv att man fortfarande har förnuftet i behåll. Tack!
Det är inte svårt att komma med uppmuntrande och glada tillrop när du skriver så bra/roligt som du gör. Det är således du som ska ha ett tack för att du förgyllt den gångna veckan med dina rapporter. :)

Citerade några rader från fredagens inlägg som var riktigt roliga.
 

ilon

Medlem
Tack @Skogi för att vi fick följa med på resan, det livade upp vardagen vid flera tillfällen iaf för mig!
Hatten av för planering, genomförande och rapportering, en annan ligger mil efter! :D
 

trekker

Medlem
Fredag och final!

Upp och hoppa, idag avgörs det!

För första gången på tre dagar vaknar jag upp utvilad och med samma pirr i magen som man hade när man var liten dagen innan julafton. Vetskapen om att det bara återstår en enda flygning glädjer mig. Tro det eller ej, men även jag kan tröttna på att flyga. :p

Som om på moln svävar jag ned till frukostbuffén, därefter direkt till incheckningen för att visa upp test och hälsodeklaration. På tal om PCR-test, Vaccinas erbjudande om PCR-test för 995 kr med garanterat besked innan kl. 22 samma dag, kan jag starkt rekommendera. Tog testet klockan 12:30 och fick besked klockan 18.

Stockholm - Barcelona
SK1811 A320
07:45-11:15
18/18 Segment


Känslan av att gå ombord på en A320 efter att ha spenderat dem senaste 5 flygningarna på CRJ och ATR, skulle jag säga är jämförbar med att uppgradera från en Fiat Panda till Rolls Royce. Flyget är nästintill fullbokat, dem resande ser ut att bestå till 99,999% fritidsresenärer och 0,001% poängjägare. Trots beläggningen lyckas jag roffa åt mig en rad med tomt mittensäte dagen till ära. För en gångs skull fungerade också Wi-Fi:et under hela flygningen, det blev m.a.o några Sam Chui videos från arkivet.

När landningsställen nuddar marken kan jag tillslut äntligen finna ro. Diamantkortet är säkrat, och trots att det inte finns en chans i världen att jag kommer att kunna lyckas upprätthålla det så är jag ändå nöjd med valet att genomföra dessa åkturerna. Bara en sån sak som att man nu kan ge bort ett guldkort till morsan i sextioårspresent, gör att kostnaden går jämnt ut, om inte till och med plus! :D:rolleyes:

Skämt åsido, nu till frågan vi alla väntat på... Vad kostade kalaset???

En liten parentes innan vi börjar, det går att komma undan billigare, mannen som sitter på den nöten heter @GOTBound, det förutsätter dock att du har någon form av relation till Göteborg och att du är beredd att tjafsa lite med den danska gränspolisen.

Flygningar
BCN-ARN-UME, 2 segment, 816 kr
UME-ARN-KRN, 4 segment, 1082 kr
KRN-ARN-UME, 6 segment, 1082 kr
UME-ARN-LLA, 8 segment, 1032 kr
LLA-ARN-RNB, 10 segment, 1032 kr
RNB-ARN-KLR, 12 segment, 983 kr
MMX-ARN-OSD, 14 segment, 983 kr
MMX-ARN-OSD, 16 segment, 983 kr
RNB-ARN-BCN, 18 segment, 867 kr

Totalt: 8860 kr

Boende

Comfort Arlanda, 1 natt, 499 kr
Comfort Arlanda, 1 natt, 499 kr
Comfort Umeå, 1 natt, 499 kr
Svärföräldrarna Hjärup, 1 natt, Gratis :cool:

Totalt: 1497 kr

Resor
(ej flygresor)
Barcelona-flygplatsen, 56 kr
Umeå Airport-Umeå City, 55 kr
Umeå City-Umeå Airport, 22 kr
Flygplatsen-Barcelona, 56 kr
Slapp betala för resa mellan Kalmar-Karlskrona-Malmö då polaren ställde upp med skjuts! Ka-ching!

Totalt: 189 kr

Mat & Test

Itamae Sushi, 159 kr
Kitchen and Table, 265 kr
Vaccina, 995 kr
Resterande måltider (3 dagar av spenatsoppa och ostmackor:confused:), förtärdes i SAS loungen.

Totalt: 1419 kr

Summan av kardemumman

Utgifter i samband med EBD intensivkvalificering: 11.967 kr, men det finns en joker med i leken. Strax innan det beslutades att allt detta skulle bli av så slogs det till på en SAS Voucher som låg ute på blocket. I en tid då alla andra säljer sina utgående vouchers, då köper man! Voucherns värde var dryga 16.000 kr och låg ute för 10.000 kr, efter att ha fått med mig hövdingen på beslutet pytsade vi in 5000 kr vardera, och gick ur affären med 8000 kr vardera i SAS Vouchers. Nu kommer vi till delen där jag och min kärlek skiljer oss åt, för medans jag brände alla mina 8000 kr på en EBD segment-run, bokade hon en romantisk resa för oss båda till New York/Miami under julen. :rolleyes:

Om man då räknar in mitt svek i beräkningen så blir det nya totalpriset för flygresorna, hör och häpna, 5820 kr för 18 flygningar, och därmed EBD. Allt som allt blir det.... 8927 kr, prutat och klart. Länge. Leve. Ungdomsbiljetterna.

Slutligen, precis som förra gången, ett stort tack till alla som hejar på och stöttar här på forumet, det gör att det lättare att intala sig själv att man fortfarande har förnuftet i behåll. Tack!
Du är helt sjuk, men äntligen känner jag mig normal för min Austin resa.......
 

majer

Medlem
Underbart [mention]Skogi [/mention]!
Tack för att du delar med dig!
Min motsvarighet, t/r ARN-CPH-BKK för att dra ihop till EBG många år sen ter sig löjlig i sammanhanget.

Bra kämpat!
 
Toppen