Senaste nytt

Avis förlänger status pga covid

DrGold

Medlem
In the good old days, när Avis körde sin 10.000-poängskampanj, blev jag snabbt President i deras lojalitetsprogram. Har väl bara hyrt bil nån enstaka gång per år sedan dess men tydligen legat kvar i President's club. Och igår kom det mail om att statusen förlängs pga covid.

Vet inte om jag kommer ha någon nytta av det, men tack Avis!

Ur mailet:

Kära kund,

Vi hoppas att du och din familj är trygga och mår bra under denna ovissa tid.

Vi uppskattar verkligen din lojalitet. Vi förstår att du antagligen har tvingats skjuta upp många planer, vilket innebär att du inte har kunnat resa lika mycket som du hade hoppats.

I syfte att visa hur högt vi värderar dig som vår kund har vi förlängt din nivåstatus i President's Club t.o.m. 13/01/2022, så att du inte förlorar några av de förmåner du har tjänat med tiden.

Vi åtar oss att värna om din säkerhet.

Just nu är din och våra medarbetares säkerhet vår högsta prioritet. Vi har introducerat Avis Safety Pledge för att demonstrera vårt åtagande om säkerhet och betona de åtgärder vi vidtar för att hålla alla säkra så att du kan köra tryggt.

Vi är här när du är beredd.

Vi sätter stort värde på dig som vår kund. Vi inser att mycket har förändrats, men när du är beredd att åter ge dig ut på vägen ser vi fram emot att kunna hjälpa dig att köra säkert oavsett vart du behöver åka.

Vi ser fram emot att få se dig igen inom en snar framtid.

Avis Preferred-teamet.

upload_2021-3-3_10-2-11.png
 
Toppen