Senaste nytt

Revolut har lanserats i Norden

Ändringar för aktiehandel börjar gälla 1 mars 2021, medan ändringar för bankomatuttag och internationella pengaöverföringar börjar gälla 23 april 2021.

Aktiehandel
Vi har ändrat kvoterna och prissättningen för aktiehandel på följande sätt:

Standard-användare får en provisionsfri handelstransaktion varje månad (tidigare 3).
Plus-användare fortsätter att få tre provisionsfria handelstransaktioner per månad.
Premium-användare får fem provisionsfria handelstransaktioner varje månad (tidigare 8).
Metal-användare fortsätter att få obegränsade provisionsfria handelstransaktioner.
Slutligen ändras förvaltningsavgiften från en baspunkt (0,01 %) till tolv baspunkter (0,12 %) av tillgångsvärdet per år. Tillämpliga avgifter från SEC eller FINRA för aktiehandel i USA kan tillkomma.

Trading | Revolut LT

Bankomatuttag
Om du har ett Standard-paket

Tänk på att det just nu finns en gräns på 2000 SEK för kostnadsfria bankomatuttag varje månad med vårt Standard-paket. Efter detta börjar du betala en avgift på 2 %. Vi håller på att ändra på detta, genom att även lägga till en gräns på det totala antalet bankomatuttag och genom att sätta en minimiavgift så fort din kostnadsfria kvot löper ut.

I fortsättningen:

Din kostnadsfria månadsgräns på 2000 SEK förbli densamma och så fort du når den börjar du fortfarande betala en avgift.
Vi inför även en gräns på fem bankomatuttag. När du når den börjar du också betala en avgift.

Båda dessa gränser gäller oberoende av varandra. Du börjar betala avgift så snart du når en av dem, även om du inte har nått den andra.

Avgiften är fortfarande 2 %, men vi lägger till en minimiavgift på 10 SEK. Detta innebär att du får betala det som är störst av 10 SEK eller 2 % av uttaget.

Om du har ett Plus-, Premium- eller Metal-paket

Våra gränser för kostnadsfria bankomatuttag för Plus-, Premium- och Metal-kunder förblir desamma och vi begränsar inte antalet uttag du kan göra kostnadsfritt med dessa paket. Avgifter på bankomatuttag över dessa gränser förblir desamma på 2 %, men vi inför också en minimiavgift på 10 SEK per uttag.

Internationella penningöverföringar
Våra mest populära betalningstyper, som används av över 90 % av våra kunder, blir fortsatt avgiftsfria.

Det gäller följande:

Kostnadsfria lokala banköverföringar i din hemvaluta

Kostnadsfria lokala och internationella överföringar i euro till valfritt land inom SEPA (som innefattar EU-/EES-länderna, Storbritannien och Schweiz)
Kostnadsfria överföringar till andra Revolut-kunder (peer-to-peer) i valfritt land i världen
Följande avgiftsändringar kommer bara att beröra kunder som skickar pengar utanför SEPA-området (som innefattar EU-/EES-länderna, Storbritannien och Schweiz), eller om du gör en gränsöverskridande överföring i en annan valuta än euro.

Just nu erbjuder Revolut två typer av internationell överföring: ”gränsöverskridande” överföringar och ”SWIFT”-betalningar. De har var och en två separata kvoter:

Standard och Plus-kunder får en kostnadsfri gränsöverskridande överföring per månad och betalar sedan 6 SEK per överföring. SWIFT-överföringar kostar antingen 35 SEK eller 60 SEK, beroende på valuta.

Premium- och Metal-kunder betalar inte avgifter för gränsöverskridande överföringar och får en kostnadsfri SWIFT-överföring per månad och betalar sedan 35 SEK eller 60 SEK, beroende på valuta.

Vad som ändras

Vi kombinerar ”gränsöverskridande” och ”SWIFT” till en enda enkel och tydlig kategori som vi kallar ”internationella betalningar”.

Avgifterna för internationella överföringar kommer att ligga mellan 4 SEK och 60 SEK, beroende på hur mycket du överför och var. Våra Premium- och Metal-kunder kan fortfarande nyttja en kvot med kostnadsfria betalningar medan överföringar i EUR inom SEPA-länderna (inklusive Storbritannien) förblir kostnadsfria för alla kunder.

Standard och Plus. Ingen avgiftsfri kvot. Dessa paket passar bäst för de som bara enstaka gånger gör internationella överföringar.
Premium. En avgiftsfri internationell betalning per månad. Bäst för de som gör internationella överföringar regelbundet varje månad.
Metal. Tre avgiftsfria internationella betalningar per månad. Bäst för dem som ofta skickar internationella överföringar.

Du kan se fler uppgifter om vår nya prissättning med exempel här. https://assets.revolut.com/legal/terms/International Payments_Pricing Sheet.pdf

Leveranskostnad för Revolut-kort
Tills nu har våra villkor sagt att kunder med ett Standard-paket debiteras 4,99 GBP eller motsvarande i sin valuta för standardleverans av ett Revolut-kort och 19,99 EUR eller motsvarande i sin valuta för expressleverans. Leveranskostnaden kan vara högre beroende på var kortet ska skickas.

Från om med den 23 april visar vi kostnaden för standard- eller expressleverans i Revolut-appen innan du beställer ditt kort. Som vanligt kan leveranskostnaden variera beroende på var kortet ska skickas.
 

Samosaguas

Medlem
Ny värvningskampanj för Revolut!

Vår globala finansiella superapp ger dig digitala banklösningar varje dag.

Berätta för dina vänner om Revolut för att hjälpa dem att uppnå sina ekonomiska mål. För varje behörig vän som registrerar sig efter att ha värvats av dig ger vi dig kr175!

Hur bjuder jag in vänner?

1. Öppna din Revolut-app

2. Tryck på Bjud in på hemskärmen i appen

3. Välj vänner i kontaktlistan

*Du kan värva upp till 25 vänner, men de måste vara behöriga för ett Revolut-konto och får inte redan vara Revolut-kunder. De måste uppfylla behörighetskraven nedan.

Vad behöver mina vänner göra?

  1. Registrera sig för ett Revolut-konto med din unika värvningslänk
  2. Sätta in pengar genom att ansluta sin bank eller sitt betalkort
  3. Beställa ett fysiskt Revolut-kort
  4. Slutföra 3 köptransaktioner med sitt nya Revolut-kort (de kan använda ett virtuellt kort medan de väntar på sitt fysiska)
  5. Allt före 15-March-2021,11:59PM-GMT
 

intuition

Medlem
Hm, jag får lov att värva 100 vänner à 225kr men med slutdatum 19 februari. Tror inte att jag kommer att bidra till deras virala marknadsplan.
 
Toppen