Senaste nytt

Diskussion om Norwegians aktiekurs

Palazzi

Medlem
Så var morgonens stora smäll i det närmaste återhämtad :eek:

Det är en ny värld med alla appar som givit noviser åtkomst till frimärksaktier. Multiplar och substans är som bortglömt och ibland känns det som ren lotto..

Förstår att det blir lite av en gamification-funktion när man ser dagsvolatilitet som kan ge bättre avkastning än storbolag på årsbasis. Sedan glöms att det förutsätter att man då ska både köpa och sälja i exakt rätt tid, samt att det är 50% risk för att man har noll kronor efter att ha tagit telefonuppehåll på semestern och bolaget likviderats.
Det "värsta" är ju att bolag som Norwegian lever på detta, för att få in likviditet för några dagar/veckor till. Även detta tar dock slut någon gång, på både bolagets och investerares förlust.

OT: Är man en erfaren investerare bör man väl dock inse möjligheterna med att ta rygg på dessa icke-substantiellt drivna hausar, för sitt riskkapital, och hoppas på att man hinner ut innan det går åt skogen på riktigt (Norwegian kanske är lite väl sent..).
Aldrig har man väl haft så många möjligheter att göra pengar, då man inte ens behöver bry sig om P/E mm, utan bara följa gemene "Robinhood-investerare" in i Tesla och nöja sig :)rolleyes:) med 230% ökning medan de följer Mr. Musk till 500% och tillslut kanske ner med lika mycket.
Idag annonserades att VW och Renault-Nissan gått om Tesla i produktionen av elbilar och trots att denna produktion utgör 3-5% av de förstnämndas total så är Tesla värt mer. Antingen tror man på a) Tesla kommer öka sin produktion 20x den närmsta tiden b) Tesla har osannolikt höga marginaler c) Man kommer sälja en jäkla massa merch d) Man har ingen aning, men Elon verkar schysst
 
Last edited:

011430121

Medlem
Strax före stängning ner idag 9 %
En dag med berg och dalbana för aktien.

upload_2020-11-9_16-8-55.png
 

Valley

Medlem
Krängt några mill aktier direkta imorse för ca 0,6. Köpt tillbaks för 0,5 1/2-timme senare. Sålt igen för nästan 0,7 efter lunch och dagen hade varit perfekt
 

Homer

Medlem

Homer

Medlem
Målet är att med sex flygplan trafikera inrikeslinjer i Norge och jag förutsätter att Norwegian får ta del av stödet till utvalda linjer som infrastrukturdepartementet har aviserat, säger Norwegians koncernchef Jacob Schram.

Nedan linjer upprätthålls:

Oslo – Alta

Oslo – Bergen

Oslo – Bodø

Oslo – Evenes

Oslo – Haugesund

Oslo – Kirkenes

Oslo – Molde

Oslo – Stavanger

Oslo – Tromsø

Oslo – Trondheim

Oslo – Ålesund

Tromsø – Longyearbyen
Efter nej till ekonomiskt stöd från norska regeringen – Norwegian... - Norwegian



Norwegian stanser automatisk refusjon av billetter: – Dette er svært uheldig | DN
 
Toppen