Scandics (och många andras) är väl en pulvertransfett variant. Jag äter den inte.Nja, jag äter äggröra utan bacon, men inte den variant som är gjord på pulver. Det ska vara riktig äggröra.
Comfort slutade med bacon och korv 2015, det höll en vecka innan de backade.
Om jag får lämna bacon-diskussionen för att prata äggröra så håller jag med dig; den vanliga pulvervarianten är hemsk. Så döm om min förvåning när jag bodde på Scandic Nyköping för två veckor sedan, och de hade riktigt god och RIKTIG äggröra!Nja, jag äter äggröra utan bacon, men inte den variant som är gjord på pulver. Det ska vara riktig äggröra.
Smakar oftast inte så...Kan bekräfta till alla som undrar om Scandic använder sig av äggröra på pulver så är det inte sant.
Man använder sig av (iaf i Sverige) svenska ägg på dunk, som blandas med riktigt grädde och salt.
Men i en äggröra ska det inte vara någon gräddeKan bekräfta till alla som undrar om Scandic använder sig av äggröra på pulver så är det inte sant.
Man använder sig av (iaf i Sverige) svenska ägg på dunk, som blandas med riktigt grädde och salt.