Senaste nytt

Klarer SAS Corona krisen?

Ricci

Medlem
Helt klart kommer det en nyemission(eller liknande typ pref. aktier) från SAS sida då Rickard Gustafson talar om ett de behöver rena pengar i stöd och inte lån för att stärka sitt eget kapital.
Nyemissionen kan bli riktad eller öppen också för dagens aktieägare.
 

Robert flysas

Moderator

Läste det med. Dock märkligt när vi har så många anställda, från markpersonalen till VD’n i Sverige. Huvudkontoret i Frösundavik.

Men vet inte vad som dröjer i Norge. Många flyglinjer ihop med matar trafik för Widerö. Mycket personal även där som står på spel. Norge har tidigare sagt ja till 1,5 miljarder.

Danmark har en annan typ av flygskatt mm och piloterna gick ner 20% så all lön betalas genom permittering.

Att EN ekonom eller vad han nu är uttalar sig tycker jag inte borde automatiskt gälla. Allt för mycket står på spel och en kris som vi aldrig tidigare sett.

Vi som älskar flyg o resor önskar såklart det snart är på gång igen, under tiden krävs stöd, vilket alla de nationella bolagen runt oss fått, KLM/Air france, Lufthansa, Alitalia, British Airways och så vidare.

Nu hoppas vi på vaccin som nässpray (de pratade om det idag) som kommer med Posten, sen blir det resa av! :)
 

Robert flysas

Moderator

Det gäller alla flygbolag, att prata i media hit o dit hjälper inte någon - det spär på oro hos människor som vill komma igång att resa. Tyvärr säljer blaskorna lite fler nummer eller premium abonnemang så fort det är något AKUT. Men som sagt, oavsett kommer SAS överleva, att vissa spekulerar låter jag vara deras idéer. Men i dessa tider med all oro är det onödigt att fortsätta tjata i media. SAS kommunicerar direkt till media, allt annat är spekulationer. Tråkigt.:oops::oops:
 
Toppen