Senaste nytt

Återskapa inflight-upplevelsen hemma

H

Holmion

Guest
I dag sitter de flesta av oss fast hemma och längtar efter att vara tillbaka uppe i luften. När vi missar bekvämligheten av att flyga First- eller BusinessClass runt omkring i världen har vi kommit på några idéer om hur man får inflight-upplevelsen i sitt eget hem. Välkommen ombord och njut av din tid hemma…
 

Ystad

Medlem
Det var ju en trevlig "virtuell" reseberättelse. Här är en annan gällande tåg, hämtad från gårdagens SvD:

"Får mejl från statsjärnvägarna: ”Saknar du att resa? Få tågkänsla hemma i soffan” och en länk till kundtidningen Kupé.

Bidrar själv med ett par enkla tips för att ytterligare förstärka den rätta tågkänslan hemma i soffan:

• Låt bli att städa i ett par veckor för att skapa rätt SJ-atmosfär.

• Bjud in ett hundratal av dina närmaste vänner för att återskapa den mysiga känslan av trängsel på 8.09 från Uppsala när SJ utan förvarning kör korta tåg i rusningstrafik.

• Om du reser i första klass, se till att få med åtminstone fyra tanter i offentliga sektorn-frisyr som högljutt diskuterar konfidentiella personalärenden i mobilen. Du kan också resa med några slipslösa män i kostym med 47-årig mellanchefs-skägg som tävlar om vem som ska bygga störst altan i sommar.

• Sitt kvar i soffan, åtminstone i två och en halv timme för att få till den rätta känslan av stopp i trafiken på grund av spårfel söder om Knivsta.

• Låt familjemedlemmar agera tågvärdar som via högtalare ger totalt motsägelsefulla besked om när trafiken kommer igång igen och berättar att alltihop faktiskt är Trafikverkets fel.

• Ställ dig en timme i duschen och återskapa den härliga känslan av att stå i regnet och vänta på en ersättningsbuss i Märsta. Sedan kan du riva 500-lappar i duschen för att få till glädjen i att betala taxi hem till Uppsala.

Trevlig resa!

CARL ELFGREN, luttrad pendlare."
 
Toppen