Senaste nytt

Anmäl dig som värvare till Amex/Billhop för mars 2020

palmen

Moderator
Denna tråd kommer att ta upp de kriterier som gäller för att kunna bli mars månads värvare.
En ny tråd kommer att skapas där vi väljer ut april månads värvare (om vi fortsätter med detta). Vilket urval vi väljer för april om detta fortsätter kan komma att skilja sig från tidigare månader.

Den som även läser rubriken ser att vi inkluderar Billhop i samma anmälan (precis som senaste månaderna). Vi fortästter med andar ord att enbart ha 5 värvare till Billhop (samma 5 personer som får värva till Amex, men inget krav på att man kan värva även till Billhop).


Följande kriterie måste vara uppfyllt
Du ska ha blivit medlem på Businessclass.se under följande 2 år, 2016 och 2017 och ha gjort minst 200 inlägg på businessclass (innan mars 2020).
Det är inte tillåtet att skicka in ett svar i sitt PM, allt måste stå i första posten. Bryter man mot detta blir man diskvalificerad. Anledningen till detta är för att inte kunna "manipulera" sin plats i listan över inskickade PM.


Anmälan som värvare
Om inte allt detta är uppfyllt när anmälan skickas in kommer din anmälan att vara diskvalificerad, enbart fullständiga anmälningar kommer att räknas.
  • Skicka ett PM till @palmen som ska innehålla din värvningslänk till Amex och eventuellt Billhop om du vill kunna värva dit också.
  • Tips på en butik/restaurang från Eurobonus Everyday eller SAS Webshopping. Motivera varför just denna butik/restaurang är så bra med max 30 ord.
Exempel
Restaurang/Butik: Boqueria Stockholm (Mood-gallerian)
Motivering: Restaurang och nattklubb i ett där du tjänar poäng på all spendering via eurobonus everyday.

Anmälan öppen
Det är möjligt att anmäla sig fram tills att 15 personer har skickat in ett PM om att bli värvare.

Urval av 5 värvare
Vi testar ett litet nytt sätt att göra urvalet denna månad. Enbart de 15 första som skickar in ett PM och uppfyller kriterierna kommer att vara med. PM nummer 3,6,9,12,15 kommer att bli de som får värva.
Om det är så att man inte uppfyller kraven för värvare så är numret närmast efter som inte är med i de första 5 som kommer att bli valt istället . Om det numret inte heller uppfyller kraven så går det vidare. I den ordning som PM ligger i min inkorg när 15 skickat ett PM är det som gäller, kommer ta en screenshot på detta. Observera att det inte är ok att skicka in ett extra svar i sitt PM, det leder till att man blir diskvalificerad.
Exempel: PM nummer 3 uppfyller inte villkoren, då kommer PM nummer 4 få platsen istället. Uppfyler inte heller det PM kriterierna så blir det plats 5,7,8,10 osv...
Om det mot förmodan inte blir 5 som uppfyler kriterierna så blir det färre värvare denna månad.

Hur ofta kan man bli värvare?
Vi kommer att begränsa så att har man varit värvare en månad kan man inte bli det de två nästkommande månader. Dvs de 5 som var värvare i december samt i januari kan inte vara värvare i februari också.

Övrigt
Om man av någon anledning inte längre vill vara en värvare kan man skicka ett PM till @palmen så tar vi bort dig från tråden med info om vilka som är månadens värvare. Det kommer inte att väljas någon ny utan enbart 4 värvare kommer finnas kvar. Om alla värvare skulle avsäga sig denna möjlighet kommer vi sätta upp nya kriterier och lotta fram 5 nya värvare.


Detta är inte en tråd för att diskutera detta, har ni frågor om detta system, ta det i följande tråd
Nya regler för värvning till Amex (utvärdering under 2 månader) | BusinessClass.se forum | 500 000 inlägg om resor
 

palmen

Moderator
Trodde det skulle ramla in fler anmälningar än så här på någon timme.
Jag ger det till 18:00 ikväll, har jag inte fått 15 som anmäler sig som värvare enligt ovan regler så stänger vi anmälan, de platser som månadens värvare som då inte är fyllda kommer att lottas fram från de som anmält sig men inte hade rätt "nummer på sitt PM" tills vi har 5 värvare, dvs PM 1,2,4,5 osv...
 

palmen

Moderator
Har fått 15 pm nu så vi stänger detta. Kommer strax att gå igenom det som skickats in så de uppfyller kriterierna.
 

palmen

Moderator
Vinnande PM blir
3,6,9,13,15 (bidrag 12 uppfyllde inte kriteriet för motivering och därmed går platsen till nummer 13).

Följande är vinnarna
Abbs
squeezen
LasseFoppa
Ludvig Skalme
gastronaut

Updaterar värvare senare under dagen i tråden för värvning.

upload_2020-3-2_12-34-19.png
 
Toppen