Onelifetolive
Medlem
Vill också slå ett slag för burgaren.
Till den en 312 (lokal öl)
Till den en 312 (lokal öl)
Kör en beer flight och testa alla öl de har, behöver inte vara fullstora glas utan mer "smakprov"Nu i loungen som är helt folktom. Kanske beror på snöstormen utanför och typ oändligt antal inställda plan från ORD just nu. 6 minuters extrem lugn promenad från Gold Track till loungen. Ingen kommentar alls varken i security eller loungen om att jag ska åka från T5. Nu bara till den stora frågan. Vad ska jag välja på menyn? Tänkte äta om några timmar så finns tid för input. Står mellan burgaren eller Mahi Mahi till varmrätt och Shrimp Sallad eller Tofusallad till förrätt. Ingen efterrätt denna gång. Vad tycker ni?
Visa bifogad bild 106003
EDIT: Behöver även input på vad jag ska beställa i baren. Skumpa går bort men gärna drinkar eller öl .
Kör en beer flight och testa alla öl de har, behöver inte vara fullstora glas utan mer "smakprov"
312 är en stabil öl, när jag var där i samband med första SAS A350 flighten hade de en burk med lokal IPA i kylen, riktigt bra den också.Too late. Men jäkla god 312 är. Förresten du som kan dina drycker. Vad säger du om cidern ombord på SAS. Är den något att ha? De hittade den inte på hitvägen så kunde inte prova. Visa bifogad bild 106017
Synd, missade dig helt, åkte 14:30 till DallasNu i loungen som är helt folktom. Kanske beror på snöstormen utanför och typ oändligt antal inställda plan från ORD just nu. 6 minuters extrem lugn promenad från Gold Track till loungen. Ingen kommentar alls varken i security eller loungen om att jag ska åka från T5. Nu bara till den stora frågan. Vad ska jag välja på menyn? Tänkte äta om några timmar så finns tid för input. Står mellan burgaren eller Mahi Mahi till varmrätt och Shrimp Sallad eller Tofusallad till förrätt. Ingen efterrätt denna gång. Vad tycker ni?
Visa bifogad bild 106003
EDIT: Behöver även input på vad jag ska beställa i baren. Skumpa går bort men gärna drinkar eller öl .
Vad är det för något spännande i den där lilla "stekpannan"?Fick precis i mig burgaren på Polaris och nu kom desserten.
Kaka, glass, apelsin och vit choklad vid sidan omVad är det för något spännande i den där lilla "stekpannan"?
Helt rätt med champagne till frukostEn fantastisk lounge för den som har några timmar över i Chicago.
Jag vill slå ett slag för frukosten i matsalen för den som anländer lite tidigare på dagen. Kommer tyvärr inte ihåg vad frugans söta skapelse hette, men hon var mycket nöjd. Jag tog buttermilk biscuit med räkor, och det var länge sedan en frulle gjorde mig på så bra humör!
Ett tack till alla experter här på forumet för all kunskap och inspiration som möjliggör sådana här upplevelser för oss vanliga dödliga. Under tiden hustrun tog en tupplur i vilorummen och jag satt och läste så kom en unitedanställd dam förbi med ett studiebesök och förklarade glatt:
...”and over here we have the dining room! This lounge is also equipped with showers and everything. Its pretty awesome! Of course Ill never be able to experience any of it...” varpå studiebesöksdeltagarna i 20-årsåldern skrattade medhållande.
En välbehövlig påminnelse om att inte ta saker för givet!