Fred Flintstone
Medlem
Jag var i NYC på blixtvisit i 48 timmar förra veckan och åt på nyöppnade Torien i Midtown Manhattan. Det är Yoshiteru Ikegawa, omnämnd som världens bästa yakitori kock som har öppnat en systerrestaurang till Torishiki i Tokyo. Endast Omakase och det går på $150 per person, dyrt men sagolikt bra! Kändes nästan som om jag var tillbaka i Tokyo på Masakichi. Servicen var världsklass -bara det att man fick en hand warmer innan man steg ut i snålblåsten var trevligt.
Runt hörnet ligger trendiga baren Ghost Donkey, men kön var för lång när vi gick förbi...
Torien Brings Yakitori Omakase to New York City
Ghost Donkey
En annan restaurang som blivit en favorit är The Mermaid Inn i East Village. Tues to Fri 5pm-7pm, Sat to Sun 4pm-7pm och hela måndagarna kör de en Happy Hour Menu med ostron för $1.25 st. Sist satte jag och tjejen i oss tre dussin ostron ackompanjerat av en hel del martinis. Finns även annat än ostron på Happy Hour menyn för den som inte gillar det..
https://www.themermaidnyc.com/
Runt hörnet ligger trendiga baren Ghost Donkey, men kön var för lång när vi gick förbi...
Torien Brings Yakitori Omakase to New York City
Ghost Donkey
En annan restaurang som blivit en favorit är The Mermaid Inn i East Village. Tues to Fri 5pm-7pm, Sat to Sun 4pm-7pm och hela måndagarna kör de en Happy Hour Menu med ostron för $1.25 st. Sist satte jag och tjejen i oss tre dussin ostron ackompanjerat av en hel del martinis. Finns även annat än ostron på Happy Hour menyn för den som inte gillar det..
https://www.themermaidnyc.com/