Senaste nytt

Air Europa E-ticket?

Capa

Medlem
Hej!

Väldigt märkligt försökte hjälpa en kompis att boka biljett med Air Europa. Fick kvitto och Amadeusnummer etc. men inget biljettnummer eller boardingkort. Står att man tidigast kan checka in 48h innan så antar att man får boardingkort/biljett då? Kan hända att den inte är biljetterad ännu men det har ändå gått en timme sedan jag tryckte igenom bokningen. Någon som känner till något om detta? :)
 

palmen

Moderator
Aldrig hört talas om något bolag där man får boardingkort i samband med bokning. På easy jet kan man dock checka in när man vill.

Kan du få fram bokningen på deras sida? Borde väl finnas någon manage my booking?
 

Berglund

Medlem
Incheckning brukar ju vara det som leder till att ett boardingkort produceras. Däremot borde du kunna få ett biljettnummer, det brukar ju stå i bekräftelsen/kvittot.
 

Capa

Medlem
Yes under manage my booking står det att man tidigast kan checka in 48h innan. Verkar gå att checka in på flygplatsen också men det står inget specifikt om det. Man behöver ticketnumber eller booking ref för manage my booking. Har bara booking ref och står inget om ticket number någonstans. Finns ingen e-post att kontakta bara en spansk hotline. Så går det när man tvingas bryta mot agehalls budord eller? :). Kanske biljetteras den senare idag. Är det vanligt att man inte får e-ticket eller biljett vid bokning?
 
Toppen