Besökte
Abantal i Sevilla (stans enda restaurang med 1 stjärna) strax efter nyår och tänkte rapportera lite kort om besöket här. Vi åt deras Gran menú degustación som jag tror kostade 100 euro per person. Menyn bestod av runt 13 rätter och det övergripande intrycket var habilt även om vi tyckte att både servicen och själva lokalen var lite svajig.
Inleder med några av favoriterna från menyn. Inledningsvis dessa goda aptitretare.
Tomatsvamp
(Esponja de tomate, bacalao, ajo y pimiento)
Mycket god carabinero (Carabinero al vapor, arroz salteado de verduras y ali oli).
Svamp och ägg var också gott!
Ett antal rätter var bra men långt ifrån fantastiska. Här följer några av dessa.
Efterrätter fick vi också...bland annat denna som var en favorit (Granizado de hinojo, cilantro, manzana y limón)
Sammantaget en trevlig kväll men absolut inget måste om man är i Sevilla!