Senaste nytt

Dagens bild

trekker

Medlem
Helt OT, men om man vill se en match i april, hur går man tillväga om man inte är medlem eller på något annat sätt kan fixa biljetter på förhand utan måste vänta tills de släpps till allmänheten. Är det lätt/svårt att få tag på? Arsenal den 25e april hade ju varit roligast men gissar vi får sikta in oss på Everton den 11e.
Lättast är om du blir medlem, det kostar nog runt en femhundring per säsong. Då får du prioritet på att köpa biljetter, dvs hänger du på låset när de släpps kommer du troligen kunna köpa biljett till alla matcher du vill se. Du får dessutom tillträde till ticket exchange där säsongskortsinnehavare listar biljetter de inte kommer använda.
 

Senator

Moderator
Ett ohört trevligt bemötande på Hilton Phuket Arcadia

4bbc89b78e5b7cc103e565bb9b314e68.jpg


Vid incheckning möttes vi också av hotellets General Manager. Det var första gången för min del. Som vanligt i dessa delar av världen: tysktalande troligtvis utbildat i Schweiz.

Tyvärr börjar det blir rejält slitigt här, och den planerade renovering är skjuten på ett år. Kommer nog inte hit igen innan en sådan är avklarat. Det blev en Singha också till lunchen:

5d43680373634699c13b1aad8aecb4f3.jpg
 

Patrik

Medlem
Tydligen krävs det samma *host* mycket avancerade mjukvara/onlinetjänst som jag använder, för att driva den operativa centralen på Europas mest trafikerade flygplats. ;) Värt att understryka att det är frågan om LHR APOC och inte flygledningen, men man blir ju imponerad av hur bra FR24 tycks duga även för proffs inom branschen. :)

Visa bifogad bild 98691

Samma mjukvara/tjänst har fladdrat förbi i National Geographics Ultimate Airport Dubai också.
 
Toppen