Senaste nytt

Vad göra norr om Chicago?

Wipe75

Medlem
Hej

Får några dagar över på hemresan från mässa och tänkte klämma in IndyCar i Elkhart Lake.
Men vad skall man hitta övriga dagar? Finns en del trevliga golfbanor som jag hittat men i övrigt svårt att hitta något intressant.
Vi pratar alltså mellan Chicago och Green Bay typ, kom gärna med tips om vad som är värt att se och göra. Bryggerier? Kultur? Natur? Öppen för förslag

Tack på förhand
 

Shoreline

Medlem
Köp en biffmacka på Charcoal Inn South i Sheboygan, gå ner till stranden, blicka ut över Lake Michigan och ägna en tanke åt alla svenskar som förmodligen satt just här, eller inte alls här, och åt för 150 år sedan.

I övrigt är Wedl's Hamburger Stand i Jefferson, en knapp timme rakt västerut från Milwaukee, värt en omväg.

Det finns också en hel del vingårdar just i de trakterna, om det är av intresse.
 
  • Gilla
Reactions: Gus

seat56f

Medlem
Green Bay Packers Stadium om det är nån match

Arenan heter Lambeau Field, om jag får be. :)

Men ett besök kan rekommenderas även annars, om man har vägarna förbi och är det minsta intresserad. Ta en guidad tur eller bara titta på alla möjliga och omöjliga ting med Packers-tryck som finns i deras Pro Shop. Är det (hemma-)matchdag kan det oavsett biljetter (de är dyra) vara kul bara att knata runt tailgating-områdena runt arenan och i de närmsta bostadskvarteren. Folk i Green Bay går in för det.

Disclaimer: Är Packers-fan.
 

larced

Medlem
Kan rekommendera ett besök på Lakefront Brewery i Milwaukee. Trevlig tour, god öl och bra mat! Ett annat trevligt bryggeri i Wisconsin är New Glarus Brewery. Även den trevliga studentstaden Madison i närheten av New Glarus är värt ett besök.
 
Toppen