Senaste nytt

Miami (ev. i kombination med Karibien) över nyår

John Mack

Medlem
Jag har bokat flygbiljetter ToR Miami för familjen i 13 dagar över nyår. Söker nu efter...
1. ett bra strandhotell vid Miami beach
2. ett riktigt bra resorthotell i antingen Florida eller Karibien. Någon sa att några ställen i Karibien räknas som inrikesdestinationer från USA. Hur funkar detta?
 

Hubert

Medlem
Jag började också leta typ så men insåg att det skulle bli onödigt dyrt. Bokade en egen lyxig villa med tempererad pool istället för runt 1700kr per natt istället. I vårt fall i utkanten av Orlando men vi har hyrbil i 10 dagar så kanske lite olika upplägg?

Om man inte prompt vill bo på hotell så verkar hur som helst Florida erbjuda en uppsjö av privata hus som endast köpts för att hyras ut...
 
Vi kom just hem från en liknande resa där vi valde at spendera 7 nätter på Aruba. Vi fick tag på billiga flyg med Ameican Airlines (1500kr/pax - t/rt) samt hyrde fin modern lägenhet, ca 15 minuters promenad från Palm Beach, för 13000kr. Hyrbil var dyrt, jämfört med USA, vi betalde nästan 4000kr för 5 dagar (inkl försäkringar och one way fee).

I usa hyrde vi ett större rum (4 pax) på Miami Grand Beach Hotel i Surfside (94:th & Collins Ave). Där betalde vi i snitt 3000kr natten inkl erbjudandet ”5:e natten gratis”.

Ska försöka hinna skriva ihop en reserapport i helgen.
 

John Mack

Medlem
Vilka ställen i Västindien är smidiga för en 7-8 dagars resa från Miami? Några fler än Aruba, puerto rico, us virgin Island som räknas som inrikes?

Hur är Turks and Caicosöarna? Verkar fint. Enkelt att ta sig dit? Andra bra ställen?
 
Toppen