Senaste nytt

Söker efter ett hotell i London med familjerum och centralt läge

lephantome

Medlem
Hej,
jag söker efter ett hotell i London med familjerum (ja, svit är OK) med centralt läge, kanske kring covent garden. Hilton guld och Club Carlsson guld finns. Tre nätter fr 29 november. Det finns gott om dubbelrum till rimliga priser men när två tioåringar ska följa med blir det värre. Novotel öppnar ett nytt hotell i oktober men det ligger på "fel" sida av Themsen.
Någon som kan rekommendera något?
Tack!
 

ACervin

Medlem
Hej. Jag rekommenderar one fine stay. Som är privata lägenheter i London för korttidsuthyrning. Vi bodde 5 nätter i februari med våra två barn i Nottinghill. Mycket trevlig lägenhet. Du blir mött av personal som går igenom lägenheten och drar ditt kort via ngn iPhonekopplad läsare. I servicen ingår också en iPhone till lägenheten med kartor över sevärdheter i London samt direktnummer till den virtuella receptionen. Mycket smidig att ha med sig när man är ute på stan. Vi var mycket nöjda och kommer att använda dem igen.

London & New York Vacation Rentals & Holiday Apartments | onefinestay
 

Totopez

Medlem
Vi bodde på Park Plaza County Hall vid Waterloo Station, med utsikt över det där hjulet. Två vuxna och två barn i ett studiorum.
Blev uppgraderar som Club Carlson Gold Elite.
 

lephantome

Medlem
Vi valde till slut på Crowne Plaza Kensington, väldigt trevligt läge nära både Harrods och museiområdet. Rummet var något de kallade TWIN CLUB ROOM, skaplig storlek med två queen size beds och soffa. Kostade kring £150 per natt. Frukost var £15 extra men genom lounge access fick vi gratis frukostbuffé och kvällstid fanns alkoholfria drycker i loungen, 18-20 fanns det både öl, vin och sprit. Kan rekommenderas både för barnfamiljer och andra Londonresenärer.
 
Toppen