Senaste nytt

Fredagstråden™

Fortfarande torsdag, i lägenheten nere karaoke party i full gång. Själv softar med tjeckisk öl och läser reserapport på FT(länken fick i en av trådarna här) efter en lång 12 timmars arbetsdag.
 

Gnopps

Medlem
En halv arbetsdag följt av bröllop! Morfar är här å tar hand om barnet så frugan å jag övernattar och får sovmorgon imorgon!
 

MarcusC

Medlem
Fredagstråden™

Godmorgon; Ser ut att bli en väldigt blöt dag på västkusten idag. Får se om det blir möjligt köra femkamp på liseberg i eftermiddag (smhi:s rapport ser inte lovande ut)
 
Usch och fy för vädret idag. Ligger just nu och tittar ut, och önskar att jag slapp gå ut... Annars blir det en lång och relativt ointressant dag på väg mot en proppad helg.
 

Agö

Medlem
Underbart vackra Schweiz och Champéry. Strålande sol och alpluft. Imorgon blir det affärsklass med Swiss till Bryssel via Zürich!
 

rob74

Medlem
Efter nära nog en vecka i Island är det nu tillbaka till vardagen igen.
Vi hade bra dagar med späckat schema, så det var skönt att ha lite tid före och efter konferensen att ha för eget bruk.
Fast man fick trotsa vädermakterna en del, då den ena lediga dagen bjöd på konstant regnande och den andra på nästintill orkan.
Allt inrikesflyg ställdes in i måndags och det föll snö på bergen och ännu mer uppe i norr. Strömlöst på många håll i landet.
Rena novembervädret tyckte kollegan som bor i Akureyri uppe i norr.
Stormen bedarrade dock så vi kom hem utan trassel på tisdagen.
Fick träffat en hel del kollegor från hela Norden, fast det blev ju inga långa diskussioner då tiden var knapp.
Träffade också Adam härifrån BC.se och vi hann byta några ord mellan programpunkterna.

Hann inte mer än komma hem så var det whiskyprovning med vår förening på onsdagkvällen. Inte vann man utlottningen av en flaska denna gång heller...
Ikväll blir det utgång med några bekanta och i övrigt är helgen fylld med jobb.
 
Toppen