Senaste nytt

[GUIDE]Hur man söker Lufthansa First Awards via Lifemiles

MrDollar

Medlem
Nu när Lufthansa verkar ha släppt på 14-dagars regeln för Lufthansa First Class Awards till Eurobonus är det många som undrar hur man lättast söker lediga awards.
EDIT: Verkar som att detta inte längre är möjligt att boka längre bort än 14 dagar.

Jag tycker enklast är via Lifemiles sökmotor för Awards. Där har jag fått lediga awards som inte funnits hos United eller Expertflyer.
Gör såhär:
Skapa ett konto på

LifeMiles – El programa de viajero frecuente de Avianca

Välj Engelska som språk (om du vill)
När du skapat ett konto tryck på Use -> Airlines
Skärmavbild 2018-04-25 kl. 18.11.44.png
Fyll sedan i Airline = Lufthansa
Fyll i *From - *To
Antal pers
Sedan Continue:
Skärmavbild 2018-04-28 kl. 11.44.56.png

Såhär ser resultaten ut:
Skärmavbild 2018-04-28 kl. 11.45.28.png
Som ni ser ovan finns här 2st Lufthansa First lediga på flight LH 411 JFK->MUC
Man kan även trycka på View More Dates för kalenderfunktion.

OBS Har noterat att Lufthansa (som redan tagits upp i andra trådar) kör med Married-segments så ibland kan det löna sig att söka tex: ARN-HND eller MUC-HND (som då routar muc-fra-hnd)

När ni har hittat platser så är det bara ringa till SAS eller om ni använder voucher SAS Tallinn för att boka

Lycka till alla!
 

Canadien

Medlem
Man behöver inte fylla i Lufthansa i Airline utan kan låta det stå SmartSearch så får man lite fler alternativ. Allt som visas går inte att boka med Eurobonus men det mesta verkar just nu vara bokningsbart. Man kan även söka längre fram i tiden än 330 dygn, vet dock inte dessa platser går att boka med Eurobonus.
 
Kan vi inte ta bort "Lufthansa First" från titeln och låta tråden handla om LifeMiles' awardsökmotor generellt? Eftersom den visar mer än 330 dagar framåt i tiden så borde den vara bra till att även hitta Singapore First longhaul, som ju verkar gå åt som smör i solen och därför måste bokas mycket snart efter att de har släppts. Tack förresten för en bra guide.
 

Dr. Miles

Expert
Kan vi inte ta bort "Lufthansa First" från titeln och låta tråden handla om LifeMiles' awardsökmotor generellt? Eftersom den visar mer än 330 dagar framåt i tiden så borde den vara bra till även hitta Singapore First longhaul, som ju verkar gå åt som smör i solen och därför måste bokas mycket snart efter att de har släppts. Tack förresten för en bra guide.
Visar LifeMiles webbsida Singapore Airlines First class award på Airbus A380 / Boeing 777-300ER flygningar?
 
De visar iallafall inte den inventory på SIN-CPH-SIN som kan bokas med Eurobonus.
Vad är det bästa sättet att hitta vad som är tillgängligt avseende Singapore Airlines first class award longhaul, bokningsbart med Eurobonus? Vi vet att de är borta 329,999999 dagar före avgång, men de släpps tidigare. Måste man ringa Tallinn/SAS kundtjänst dagligen och fråga (och få dem att känna sig trakasserade) eller finns det ett smidigare sätt?
 
Last edited:
Toppen