Senaste nytt

Söker Stockholm-Chicago / Los Angeles-Stockholm

Vaniljvodka

Medlem
  • Varifrån vill du börja din resa? Stockholm
  • Var är din destination? Chicago (hem från Los Angeles)
  • När vill/behöver du resa ut? 21-25 juni
  • När vill/behöver du komma hem? 23-29 juli
  • Hur länge vill du vara borta? ca 4-5 veckor
  • Hur många personer som skall resa? 2 pers
  • I vilken kabinklass? Business / Plus
  • Med vilka flygbolag vill du flyga med? Star Alliance
  • Vad är din budget? (per person) 150.000 poäng
  • Vad är det viktigaste för dig? Komfort, resväg
  • Vill du stanna annanstans utöver destinationen? Nej

    Letar bonusresa åt kompis som vill åka (med kompis) till Chicago runt midsommar och sen hem från Los Angeles 4-5 veckor senare. Finns just nu 120.000 poäng samt en 2-4-1 voucher. Kommer finnas 30k till på kontot ifall det skulle öppnas upp för LH F på ditvägen.

    Hittar inga businessplatser med Lufthansa till Chicago just nu och vet att det kommer vara svårt att hitta nåt från LAX med SAS hem. Har lagt in alerts via Travelhacks för både Plus o business. Förhoppningen är att kunna flyga Lufthansa First dit, men de vill gärna ha nånting annat bokat innan dess. Som helst är så rakt spår till Chicago som möjligt. Är det bara att avvakta och se om nåt öppnas upp eller är det nån som har några andra idéer på bra resvägar där det kan tänkas finnas tillgängliga bonusplatser i business?
 

Canadien

Medlem
Tror du har hyffsad chans att hitta SAS direkt till Chicago om du bevakar med travelhacks, ser ut som att de just nu släppt på ett par stolar kring 10-13/6 så om 7-10 dagar bör det öppnas lite kring midsommar om nu dessa avgångar inte är utsålda. Hem från LAX kommer bli svårare, håll koll på LH med jämna mellanrum men det är en av de svårare sträckorna att hitta awards på.
Lufthansa flyger även från San Jose (kanske inte under sommaren?) samt San Francisco så kolla på dem också.
 

Vaniljvodka

Medlem
Nu har det dykt upp två platser i business på ARN-ORD. Borde han boka dessa som enkelresa för att de inte ska försvinna? Och sedan lägga till returen när nåt vettigt dyker upp.
Och visst borde kan kunna boka de platserna på SAS.se med sin voucher?
 

MrDollar

Medlem
Ja, boka dem direkt på SAS.se så dom inte försvinner.
Nu har det dykt upp två platser i business på ARN-ORD. Borde han boka dessa som enkelresa för att de inte ska försvinna? Och sedan lägga till returen när nåt vettigt dyker upp.
Och visst borde kan kunna boka de platserna på SAS.se med sin voucher?
 

Vaniljvodka

Medlem
Vouchern dyker inte upp varken i Classic-läge eller på nya sidan. Personen på SAS vanliga kundtjänst kunde inte hjälpa till eftersom det är Amex-kundtjänsten i Tallinn som har hand om alla Amex-bokningar. Även om det i detta fall handlar om en SAS-bokning som ska gå att göra online. Men när det är strul med att vouchern inte syns så kan inte SAS egna kundtjänst göra nåt. Han tyckte själv det var en smula fyrkantigt.
De brukar tydligen ha problem med att vouchern inte syns för folk då och då. Vet att det var så förut, men trodde det var avhjälpt. Då är det väl bara att vänta tills Tallinn öppnar imorgon bitti och hoppas att ingen hinner knipa platserna.
 

jsn

Medlem
Har han tillräckligt med poäng så boka båda platserna nu, och ring sedan Tallinn i morgon för att ordna detaljerna med vouchern.
 
Toppen