Senaste nytt

Restaurangtips för en helg i Göteborg

Har bokat en weekend i Göteborg med sambon. Inhämta vår 29e och 30e gemensamma stjärna. Fredag kväll Thörnströms kök, lördag lunch på Fiskekrogen och lördag middag på Koka. Ni som känner till stan: hade ni ändrat ngt?
Upper House är ju trevlig också, men på senare tid har de varit väldigt ojämna i kvaliten. Dessutom har de skurit ner en bit på baren, som inte längre blandar cocktails, samt dragit ner på andra detaljer. Några av de mest serviceinriktade och erfarna har slutat och gått över till bland annat Thörnströms och SK. Tidigare var Upper House endast tillgängligt för förbokade gäster, men nur det fritt fram för alla att ta hissen upp så det kan vara väldigt mycket folk i foajén och baren, vilket också minskar exklusiviteten.

Rätt dag är det värt ett besök, men det är å andra sidan omöjligt att veta i förväg om de har en bra dag där borta eller en dålig.

En annan trevlig krog i stan är Bhoga. Bra mat men lite flummiga vinpaket där fokus är olika typer av biodynamiska viner som ofta kam vara grumliga (även om de är skörade när månen stod rätt i förhållande till stjärnorna eller annat slumpmässig idioti) osv. Ibland är det goda viner och ibland inte så goda viner.
 
Last edited:

011430121

Medlem
Upper House är ju trevlig också, men på senare tid har de varit väldigt ojämna i kvaliten. Dessutom har de skurit ner en bit på baren, som inte längre blandar cocktails, samt dragit ner på andra detaljer. Några av de mest serviceinriktade och erfarna har slutat och gått över till bland annat Thörnströms och SK. Tidigare var Upper House endast tillgängligt för förbokade gäster, men nur det fritt fram för alla att ta hissen upp så det kan vara väldigt mycket folk i foajén och baren, vilket också minskar exklusiviteten.

Rätt dag är det värt ett besök, men det är å andra sidan omöjligt att veta i förväg om de har en bra dag där borta eller en dålig.

En annan trevlig krog i stan är Bhoga. Bra mat men lite flummiga vinpaket där fokus är olika typer av biodynamiska viner som ofta kam vara grumliga (även om de är skörade när månen stod rätt i förhållande till stjärnorna eller annat slumpmässig idioti) osv. Ibland är det goda viner och ibland inte så goda viner.
Oj, jag undrar hinner de fortfarande manuellt pressa apelsinerna?
 
  • Gilla
Reactions: olo
Toppen