Jacob
Medlem
Idag 18 juni är det invigning av den nya food courten i utrikeshallen på Göteborg Landvetter flygplats.
I Food Court-konceptet ingår fyra olika matområden: Street Food, Deli, Kaffe & Smörgås samt Good to Go. Konceptet är utvecklat av kocken Marcus Samuelsson och ska vara det första av sitt slag i Göteborgsområdet.
I restaurangen finns totalt 200 sittplatser, från delar av restaurangen har man utsikt över incheckningshallen. Har man bråttom kan man köpa take-away från Good to Go eller matvaror i Deli-butiken som har ett utbud med prägel av Sverige och västkusten med varor som lingonsylt, lax, sill och skaldjur.
Foto: Swedavia
I Food Court-konceptet ingår fyra olika matområden: Street Food, Deli, Kaffe & Smörgås samt Good to Go. Konceptet är utvecklat av kocken Marcus Samuelsson och ska vara det första av sitt slag i Göteborgsområdet.
I restaurangen finns totalt 200 sittplatser, från delar av restaurangen har man utsikt över incheckningshallen. Har man bråttom kan man köpa take-away från Good to Go eller matvaror i Deli-butiken som har ett utbud med prägel av Sverige och västkusten med varor som lingonsylt, lax, sill och skaldjur.
Foto: Swedavia