Senaste nytt

Någon med erfarenhet utav Icelandairs Economy Comfort?

Hej på er alla!

Har en kommande resa inbokad med Icelandair (FI) mellan ARN-KEF-JFK och vi reser då i Economy comfort. Någon som flugit den klassen och vet hur ombordsservicen ser ut? På hemsidan står det att mat ingår samt dryck. Sedan finns det även en meny för passagerare i economy comfort. Med allt ifrån sallader till "dagens varma måltid" och diverse drycker..vissa mot avgift. Jag tolkar det som att man får välja fritt från den menyn...kanske ta en varm måltid, men även lite snacks då det står att det finns. Men kan det vara så att man får välja 1 alternativ från den menyn?
Lite intressant att veta hur mycket "mat man får för biljettpriset" :rolleyes:
 

Patrik

Medlem
Islänningar är hårda på starkare drycker och icelandair var det första reguljärbolaget som började ta betalt för alkoholhaltiga varor i economy. Jag anar att du får mat och vin till maten, men vill du ha starkare varor så är det bara att öppna plånboken.
 

Matsson

Medlem
Icelandair erbjuder 33 inch benutrymme i eco Comfort vilket är mindre än exempelvis Thai i economy,inte särskilt bekvämt således.Det stämmer också att sprit kostar extra,däremot ingår öl/vin till maten.
 

Lonelyflyer

Medlem
economy comfort är nog rätt ok kan ja tro, en bekant åkte samma sträcka i economy innan jul, och då ingår inte mat alls
 
Toppen