Jag vill inte ge mig in en längre diskussion om detta, ville bara skriva att löjromen lät som en mycket bra nyhet! Men jag håller verkligen inte med om huvudrätterna (ätit båda som nämndes ovan och tyckte att de, i likhet med alla andra huvudrätter jag fått i SAS Business, låg
väldigt långt ifrån restaurangnivå) och såväl förrätterna som efterrätterna behöver lite variation kan jag tycka. Let's agree to disagree
Om jag fick önska något så hade jag önskat att SAS borde ta efter vissa andra bolag som lägger upp huvudrätterna på en ordentlig tallrik, t.ex. Turkish, Qatar och faktiskt även United. Ser mycket mer aptitligt ut och blir mer praktiskt att äta från. Med det sagt så är det "nya" serveringskonceptet ju en klar förbättring (undantaget att man får en påse med salt och peppar...) och jag uppskattar faktiskt vagnarna som gör att man kan se maten innan man bestämmer sig.
För övrigt tycker jag att det är synd att de skippade den superba Valrhona-glassen. Det var den godaste glassen jag någonsin ätit - alla kategorier. Hörde från en flygvärdinna så sent som förra veckan att det finns fler än jag som saknar den