Cristoffer Cedergren
Medlem
Flög i Business från Wien till Chicago idag, dagflight med lunch där man verkligen kan ta sig tid att njuta. Austrian och cateringbolaget do&co har verkligen förstått att måltiden är en viktig del av underhållningen och tidsfördrivet ombord. Här kommer ett gäng bilder!
Stolen.
Meny
Först dukas bordet, bröd och nötter serveras.
Provade alla tre vita vinerna till förrätten, som serveras från vagn.
Sen en grönärtssoppa.
Kalvgulsch med spetzel till varmrätt. Testade två österrikiska röda viner
Ost, frukt och dessertbuffe från vagn
Sedan kom en fantastisk kaffemeny!
Valde en Wiener Eiskaffe med glass i
Andraserveringen - qinouasallad med kyckling. Och god österrikisk öl.
Summa summarum den bästa måltidsupplevelsen jag har haft ombord på ett flygplan. do&co leverar verkligen och jag tror att det är så enkelt att det beror på att dom gör det noggrant och sticker ut från andra. Jag har 15 år i måltidsbranschen med en fil kand i mat- och måltidskunsksp så väldigt kritisk annars. SAS Business, som jag testade i påskas, åker ner på en andraplats.
Stolen.
Meny
Först dukas bordet, bröd och nötter serveras.
Provade alla tre vita vinerna till förrätten, som serveras från vagn.
Sen en grönärtssoppa.
Kalvgulsch med spetzel till varmrätt. Testade två österrikiska röda viner
Ost, frukt och dessertbuffe från vagn
Sedan kom en fantastisk kaffemeny!
Valde en Wiener Eiskaffe med glass i
Andraserveringen - qinouasallad med kyckling. Och god österrikisk öl.
Summa summarum den bästa måltidsupplevelsen jag har haft ombord på ett flygplan. do&co leverar verkligen och jag tror att det är så enkelt att det beror på att dom gör det noggrant och sticker ut från andra. Jag har 15 år i måltidsbranschen med en fil kand i mat- och måltidskunsksp så väldigt kritisk annars. SAS Business, som jag testade i påskas, åker ner på en andraplats.
Last edited: