Senaste nytt

Schibstedt lägger ner Resdagboken 15:e Juni

Resdagboken stängs 15 juni - öppen diskussion - Forum - Resdagboken

Resdagboken har varit en viktig och stor del av svenska resenärers liv de senaste tio åren. Över 300 000 medlemmar har laddat upp 17 miljoner bilder och skriver över två miljoner texter. Nästan varannan svensk har någon gång följt en resenär på Resdagboken.

Många av er har varit med länge. Kanske redan från starten. Vi vet att många av er varit missnöjda med hur sajten har utvecklats de sista åren och vi har full förståelse för detta.


När Resdagboken fick nya ägare 2009 gjordes en strategisk miss vad gäller val av teknisk plattform och vi fick lägga alldeles för mycket resurser på att överhuvudtaget få sajten att fungera när den relanserades våren 2010. Sedan dess har vi fått lägga hela vår utvecklingsbudget på buggfixar, snarare än på nyutveckling. Och att genomföra ytterligare en stor omgörning fanns inte utrymme för helt enkelt.
 

Lonelyflyer

Medlem
Oj, trist, en gammal klasskiker som går i graven
jag vet att jag själv la upp där för många år sen innan såna nya fenomen som facebook och twitter :)
 

vicce

Medlem
Tråkigt, men det är väl som de säger. Folk använder Facebook och egna bloggar för att uppdatera nära och kära när de reser.

Såg att de hade en "kampanj" med 500:- rabatt på charterresor om man är medlem och bokar med destination.se.
 
Känns som att Facebook har tagit över det här området, varför publicera bilder på flera ställen? När man kan slänga upp allt på ett. Men samtidigt oerhört tråkigt, då det är kul att ibland bara surfa runt och spana bilder.
 
Toppen