Senaste nytt

Hur kan jag hantera Eurobonusmiles som snart förfaller?

Swisser

Medlem
Är det någon som har bra koll beträffande vad som gäller för Eurobonusmiles som snart förfaller?

Frugan har drygt 30,000 Eurobonusmiles som förfaller per sista maj, men vi har inga konkreta planer för att använda dem just nu.
- Hur kan man göra för att behålla bonusmilen utöver förfallodatumet, för att vid ett senare tillfälle boka en bonusresa?
- Är det enda och bästa alternativet att boka en resa innan förfallodatum och sedan ändra den till en resa som man verkligen vill och kommer att göra?
- Hur sent kan denna bonusresa ske om bonusmilen förfaller per 30 maj 2012?
- Kan man då vid ett senare tillfälle ändra såväl reserutt som datum?
- Kostar det något?
 

jsn

Medlem
Du kan boka för poängen så länge de är giltiga, och du kan boka en resa upp till ungefär ett år framåt i tiden.

Efter att poängen har förfallit kan du inte ändra resan, om du försöker boka om resan efter att poängen har förfallit så kommer du förlora poängen.

Ni behöver alltså bestämma er för vart ni vill resa för poängen samt boka resan innan poängen har förfallit, och sedan inte ändra resan.
 

Stefan62

Medlem
Låt någon annan resa på poängen i utbyte mot att Ni får tillbaka dem vid annat tillfälle - eller varför inte göra en oplanerad resa för nöjes skull.
 

Totopez

Medlem
Om du bokar nu i helgen är det halva priset på ett antal destinationer för resa 1/10-17/12. Julshoppa i London? Två pers tor 30 000 poäng. Oktoberfest i München? Samma pris. Oktoberrevolution i S:t Petersburg? Dit också. Men måste bokas senast söndag.
 

Swisser

Medlem
Tack för inputen!
Totopez, ditt förslag verkar intressant då man kan boosta sina bonusmiles. Skall ta en titt på det med frugan.
 
Toppen