Senaste nytt

SAS har fått leverans av sin första Airbus A330 Enhanced

BusinessClass

Redaktör
Måndag 21 september var det premiär för SAS nya flygplan Airbus A330-300 Enhanced. Planet levererades från Airbus i Toulouse under onsdagen och efter några dagar av tester och kontroller gick premiärflygningen från Köpenhamn till Chicago på måndagseftermiddagen. SAS har beställt totalt fyra Airbus A330 Enhanced som blir komplement till bolagets existerande Airbus A330-flygplan. Nästa flygplan kommer…
 
Vad jag förstår så var SAS 3e nya A330 (blivande LN-RKT) ute och luftade vingarna i torsdags under registrering F-WWCX. Då har vi snart ännu en fräsching ute i trafik. Kul! :):)
 

NotRyan

Medlem
Har en bokning till Los Angeles den 30/4 A340 med ny kabin ut och A330-300 på returen den 8/5
Vilket i sig inte säger något mer än @SK1989 skrev eftersom LAX kommer att gå ungefär varannan dag med A330 från start (ungefär därför att HKG inte går varje dag och man inte vet hur dom kommer att rotera och byta mellan omloppen). :)
 
Igår var blivande LN-RKU (nu F-WWKJ) ute och luftade vingarna igen. Landade i Châteauroux-Centre Airport. Kan det betyda att han (Helge Viking) ska målas och göras fin? Det känns inte som om leverans kan vara så långt borta. Eller vad tror ni?
 
Toppen