Senaste nytt

"EuroBonus Lifetime Gold Card" - ändrade krav efter sommaren?

Status
Stängd för vidare inlägg.

Andrew

Medlem
"Att kunna erbjuda guldkort livet ut är vårt sätt att ge tillbaka till våra mest lojala kunder. Har du varit en lojal guldkund på SAS under tio sammanhängande år vill vi ge dig ett så kallat Lifetime Gold Card som belöning"

Så kan SAS-resenärer få livstids guldkort - Affärsvärlden

Enligt intervju med Stephanie Smitt Lindberg, chef för produktutveckling på SAS, kommer det alltså enbart krävas 10 års sammanhängande EBG för lifetime. Noterar att hon inte nämnt något om en åldersgräns - om detta innebär att det efter sommaren således enbart krävs 10 år med EBG för att erhålla livstidsstatus bör det vara bland de smidigaste sätten att få Star Alliance Gold livet ut. En klar förbättring!
 

ulagun

Medlem
Skeptisk!
Kollega som gick i pension fördrygt två år sedan fick ett med automatik.
Vi har rest tillsammans sedan 2001 med SAS förutom två år då jag reste mest med Mavia men jag varit Diamond senaste två åren.
Inget Gold for Life.
Kommer att kolla och återkomma i denna tråd.
Samtidigt som någon skrivit på BC med de prisvärda erbjudanden som Emirates, Quatar Turkish m.fl har inte minst i businessclass så kanske SAS Gold for Life inte är så mycket värt...med vårt kommande, ganska omfattande resemönster som nyblivna pensionärer så är det frågan om det år värt att vara lojal SAS och Star Alliance.
 
Lifetime Gold säger du? Missar man chansen om man är Diamond i 10 år i sträck :p

Har inte Flying Blue 10 år i sträck för lifetime status på den nivån man haft under dem åren?
 

Jonas C

Medlem
Hmm redan idag tvingas man se på fem minuter långa reklamfilmer innan filmen, utan någon ersättning i poäng. Kanske inte på SAS, men på BA.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Toppen