Senaste nytt

BOSE QC 25i 1990skr

Bose levererar, va inne i deras butik i Mall Of Scandinavia (i Stockholm) och frågade gällande dom vadderade kåporna. Mina hade på något sätt tappat "fluffet" baktill så de va nästan nere på "fälgarna" Så att säga. Dom bytte ut dom utan att tveka, inget kvitto eller något. Jag kom bara in för att fråga om de var ett vanligt problem :)

Sedan tidigare skickat iväg dom till Belgien också en gång sen jag köpte dem för 1990SEK och de tog 2 veckor att få tillbaka dem men fick ett par helt nya lurar!

Värt varenda krona!
 

Delayed

Medlem
Siba har kampanj nu med QC25 för 1990. Finns både för iPhone och Android. Från nätet eller i butik.

Jag har ingen aning om vad i-et i QC25i står för så detta kan vara OT.

För övrigt skulle jag uppskatta om någon förklarar varför det är olika modeller till iPhone respektive Android. För mig är en hörlur en hörlur men så enkelt verkar det inte vara.
 

mha321

Medlem
För övrigt skulle jag uppskatta om någon förklarar varför det är olika modeller till iPhone respektive Android. För mig är en hörlur en hörlur men så enkelt verkar det inte vara.
Om jag förstått det rätt så handlar det om kontrollen - alltså "knappen på sladden" som du kan använda för nästa/föregående, volym, svara osv. Där är signaleringen olika på iPhone och resten av världen. Men själva hörluren ska fungera lika på båda.
 

cnord

Medlem
Eneste forskjellen på QC25 og QC25i er kabelen som følger med, der sistnevnte har kabel for apple IOS enheter. Disse kablene selges også løst om du bytter tlf. Du får lyd uansett hva du kopler sammen, men noen av knappene vil kanskje ikke fungere 100%, feks funker typisk alt unntatt volum + - , eller å svare en samtale.
 

demgard

Medlem
Oj vad lurarna gått ner i pris, köpte mina för ett år sen och då var prisläget lite annorlunda. Köpte från billigaste stället jag hittade vid tillfället, men när jag reste från GOT ngn vecka senare hittade jag dem där billigare i elektronikbutiken. Kan inte tänka mig att de matchar nuvarande prisnivå, men kanske kan vara värt att kolla om man har vägarna förbi där.
 
Toppen